2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jēkabpilī norisinās "Vakanču gadatirgus"

Jēkabpilī norisinās "Vakanču gadatirgus"

Lai veicinātu nodarbinātību un iedzīvotāju profesionālo pilnveidi Jēkabpilī un tuvākajā apkārtnē, Jēkabpils pilsētas pašvaldība šodien no plkst.10 līdz 14 Jēkabpils Tautas namā rīko nu jau otro "Vakanču gadatirgu".


Kā Radio1.lv informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā, "Vakanču gadatirgū" darba devēji no Jēkabpils un apkārtējiem novadiem ir aicināti piedāvāt brīvās vakances un prakses vietas savos uzņēmumos. Savukārt darba meklētājiem pasākuma gaitā būs iespēja iepazīties ar pieejamām vakancēm. Ikviens interesents varēs iegūt informāciju par profesionālās pilnveides iespējām pilsētā.


Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) stendā darba devēji varēs uzzināt par uzņēmumiem piedāvātajiem pakalpojumiem, savukārt darba ņēmēji - par mācību un nodarbinātības iespējām Latvijā, Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomiskās zonas valstīs.


Karjeras konsultanti darba meklētājiem sniegs ieteikumus CV un pieteikuma vēstules sagatavošanā, padomus, kā sagatavoties darba intervijai, kā arī konsultēs par profesionālo piemērotību.


Darba meklētāji varēs klātienē tikties ar potenciālajiem darba devējiem un piedalīties darba intervijās.


"Vakanču gadatirgus" tiek organizēts sadarbībā ar NVA Jēkabpils filiāli. Pērn līdzīgā pasākumā piedalījās 24 uzņēmumi un organizācijas, kas piedāvāja ap 500 vakancēm pilsētā un ārpus tās.

Atstājiet komentāru