2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

"Transcom Worldwide Latvia" atklāj Jēkabpilī jaunu kontaktu centru

"Transcom Worldwide Latvia" atklāj Jēkabpilī jaunu kontaktu centru

Paplašinot biznesu vietējā tirgū, klientu attiecību vadības pakalpojumu sniedzējs "Transcom Worldwide Latvia" atklājis Jēkabpilī jaunu kontaktu centru, informē MM&A | Hill+Knowlton Strategies vecākā projektu vadītāja Ērika Kirsone-Kriviņa.

.Jēkabpils filiāles izveidē uzņēmums ir investējis ap 50 000 eiro, rezultātā radot vairāk nekā 30 jaunas darbavietas.

"Ikviena uzņēmuma ienākšana pilsētā ir notikums, jo tiek nodrošinātas jaunas darbavietas. Mēs priecājamies, ka pakalpojumu sniedzējs "Transcom Worldwide Latvia" savu filiāli ir atvēris tieši Jēkabpilī. Tas liecina, ka pilsētā ir visas priekšrocības uzņēmuma darbībai un konkurētspējīgs darbaspēks," uzsver Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis.

"Transcom Worldwide Latvia" Jēkabpils filiāles darbinieki apkalpos vietējos klientus latviešu un krievu valodās, pamatā saņemot ienākošos zvanus, kā arī veicot atzvanus. Starp uzņēmuma klientiem, kuri izmantos jaunā kontaktu centra pakalpojumus, ir arī Latvijas energokompānija "Latvenergo".

"Viens no mūsu biznesa svarīgākajiem stūrakmeņiem ir personāla valodu prasmes – tā, apkalpojot vietējos klientus, vienlīdz labi ir jāpārzina gan latviešu, gan krievu valoda. Atšķirībā no galvaspilsētas iedzīvotājiem, jēkabpilieši šīs abas valodas pārzina ļoti labā līmenī, kas arī ir galvenais iemesls, kāpēc pieņēmām stratēģisku lēmumu izveidot uzņēmuma filiāli tieši Jēkabpilī," stāsta "Transcom Worldwide Latvia" operatīvās darbības vadītāja Marina Rekunova.

"Transcom" ir starptautisks klientu attiecību vadības pakalpojumu sniedzējs, kas ar zvanu centru palīdzību nodrošina tādus pakalpojumus kā klientu apkalpošana, telemārketings, tehniskais atbalsts un kredītu pārvaldība. "Transcom" 54 zvanu centri darbojas 23 valstīs visā pasaulē un 29 000 profesionālu klientu apkalpošanas speciālistu nodrošina servisu 400 klientiem 33 valodās.

Latvijā aptuveni 550 "Transcom Worldwide Latvia" darbinieki zvanu centros Rīgā un Jēkabpilī nodrošina pakalpojumus vienpadsmit valodās, apkalpojot klientus no tādām valstīm kā Latvija, Krievija, Vācija, Šveice, Austrija, Norvēģija, Zviedrija, Dānija, Somija, ASV un Kanāda. Starp "Transcom Worldwide Latvia" klientiem ir arī "Netflix", "Western Union", "Tele2", "Maxima" un DPD.

Materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Foto: jekabpilslaiks.lv

Atstājiet komentāru