2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Konkursā "Labākais tirgotājs" otrajai kārtai tiek izvirzīts "Gaļas nams"

Konkursā "Labākais tirgotājs" otrajai kārtai tiek izvirzīts "Gaļas nams"

8.augustā noslēdzās iedzīvotāju balsojums konkursam „Latvijas labākais tirgotājs” Jēkabpilī. Apkopojot rezultātus, visvairāk iedzīvotāju uzslavas saņēma SIA “Margret” piederošais “Gaļas nams”, kas atrodas Jēkabpilī, Viestura ielā 35.

Saskaņā ar iedzīvotāju balsojumu, “Gaļas nama” kafejnīcu, restorānu un veikalu Jēkabpils pilsētas pašvaldība pieteiks konkursa otrajai kārtai. Tās ietvaros konkursa rīkotāji līdz gada beigām apkopos visu pretendentu iesniegumus un veiks to izvērtējumu.

Konkursa uzvarētāji tiek noteikti vairākās grupās – aptiekas, degvielas uzpildes stacijas, frizētavas un skaistumkopšanas saloni, sporta un atpūtas centri, restorāni, kafejnīcas, mājas virtuves, kafejnīcas-konditorejas, kafejnīcas-picērijas, kafejnīcas-veikali, bistro, krogi, ceļmalas krogi, mazie veikali, specializētie veikali, veikali, lielveikali un tirdzniecības centri.

Konkursa dalībnieku vērtēšanas galvenie kritēriji ir apkalpošanas kultūra, iekārtojums, preču klāsts, kārtība un tīrība, speciālie piedāvājumi un informācija.

Konkursu „Latvijas labākais tirgotājs 2016” ik gadu rīko Latvijas Tirgotāju asociācija sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību.

Katru gadu konkursa „Latvijas Labākais tirgotājs” ietvaros labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu sniedzēju uzņēmumus izvērtē ar mērķi paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība izsaka pateicību iedzīvotājiem par iesaisti konkursa norisē, kā arī “Gaļas namam” novēl labus panākumus konkursa otrajā kārtā!

Informāciju sagatavoja:
Laura Afanasjeva
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Atstājiet komentāru