2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

"Dotnuvos projektai" atver filiāli Jēkabpilī

"Dotnuvos projektai" atver filiāli Jēkabpilī

Ceturtdien, 30.jūlijā  Jēkabpilī durvis vērs lauksaimniecības tehnikas un sēklu tirdzniecības uzņēmuma "Dotnuvos projektai" jaunā filiāle, informē SIA "Dotnuvos projektai" mārketinga vadītājs Viesturs Strauja.

 

Uzņēmuma "Dotnuvos projektai" Jēkabpils filiāle izveidota kādreizējā autoservisa telpās, tās pilnībā atjaunojot un labiekārtojot. Te izveidotas modernas tehnikas servisa darbnīcas un iekārtota noliktava, kurā pieejams plašs tehnikas rezerves daļu klāsts, kā arī nodrošināts daudzveidīgs sēklu materiāla piedāvājums. Zemnieki tepat uz vietas varēs iegādāties nepieciešamās rezerves daļas, kā arī operatīvi veikt tehnikas remontu un apkopi.

 

"Līdz šim klienti mūsu servisa pakalpojumus varēja saņemt Pierīgā, Babītes novada Piņķos, un filiālē Valmierā. Līdz ar filiāles atklāšanu Jēkabpilī mēs radīsim papildu ērtības gan Zemgales un Latgales reģiona, gan arī Vidzemes dienvidaustrumos strādājošajiem zemniekiem. Tas, ka tagad būsim vieglāk un ātrāk sasniedzami, lauksaimniekiem ļaus ietaupīt laiku un resursus," uzsver SIA "Dotnuvos projektai" direktors un valdes loceklis Valds Balčūns.

 

"Mūsu mērķis ir būt stabilam, uzticamam un pēc iespējas ērti pieejamam partnerim ikvienam Latvijas zemniekam. Tā tikai no malas šķiet, ka Latvija ir maza valsts. Kad iepazīsti zemnieku ikdienu un rūpes, tad saproti, ka tehnikas atbalsta un profesionāla servisa punktiem ir jābūt pēc iespējas tuvāk laukiem, kuros tiek arts, sēts un ievākta raža. Piecos gados, kopš "Dotnuvos projektai" strādā Latvijā, mēs esam pārdomāti un mērķtiecīgi investējuši līdzekļus, kā arī iepazinuši zemnieku reālās vajadzības. Ar jaunu filiāļu atklāšanu un savu pakalpojumu piedāvājuma paplašināšanu reģionos uzņēmums apliecina savu apņēmību, gatavību un vēlmi turpināt stabilu attīstību Latvijā," skaidro Balčūns.

 

Lauksaimniecības tehnikas un sēklu tirdzniecības uzņēmums SIA "Dotnuvos projektai" ir dibināts 2010.gadā. Patlaban tajā strādā 50 darbinieki. SIA "Dotnuvas projektai" apgrozījums Latvijā 2013.gadā bija 9,2 miljoni eiro.

 

SIA "Dotnuvos projektai" mātesuzņēmums UAB "Dotnuvos projektai" Lietuvā darbojas jau 20 gadus un ietilpst koncernā "Linas Agro Group", kas apvieno Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Dānijā darbojošos uzņēmumus.

 

SIA "Dotnuvos projektai" ir Rietumeiropas lauksaimniecības tehnikas labāko ražotāju sadarbības partnere un piedāvā tādu zīmolu kā "Case IH", "Kverneland", "Güstrower", "Quicke", "Spearhead", "Einbock", "Schäffer", "Cimbria", "Kongskilde" un "Agrifac" tehniku.

 

Materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Komentāri (0-1/1)

  • nezinīte
    02.07.2018 18:25
    Varētu jau arī adresi uzrakstīt

Atstājiet komentāru