2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

"Rimi" atver pirmo hipermārketu Jēkabpilī (FOTO)

"Rimi" atver pirmo hipermārketu Jēkabpilī (FOTO)

Piektdien, 5.jūnijā, tirdzniecības centrā "Sēlija", Jēkabpilī, Vienības ielā 7, tiek atvērts pirmais "Rimi" hipermārkets ar kopējo platību 2824 kvadrātmetri, informē "Rimi" pārstāvji. Tirdzniecības centrs "Sēlija" darbu sāks jau no pulksten 8.00, taču svinīgā atklāšana un lentas griešana, kā arī koncerts sāksies pulksten 12.00.

 

Dienas gaitā pie tirdzniecības centra "Sēlija" muzicēs grupas "Galaktika", "Sparklin5", "Rikši" un citi mākslinieki. Zināms, ka pēdējie, pulksten 18.00 uzstāsies grupa "Musiqq" un pēc tam pulksten 19.15 būs svētku salūts.

 

Savukārt sestdien, 6.jūnijā un turpmāk katru sestdienu no pulksten 10.00 līdz 16. tirdzniecības centrā "Sēlija" darbosies "Sēlijas zaļais tirgus". Sestdien tirgus atklāšana notiks, piedaloties Liepājas klaunu un mīmu teātrim. Par jautrību gādās arī DJ Japānis. Tirgosies: Zemnieku, lauku labumu tirgotāji, mājražotāji, amatnieki, daiļamata meistari, dārza dizaina un citu dārzam noderīgu lietu meistari, košumkrūmu, stādu un ziedu audzētāji, kā arī citu amatu meistari.

 

Radio1.lv novēroja, ka ceturtdien pie tirdzniecības centra "Sēlija" valdīja dzīva rosība - ar "fūrām" tika piegādātas preces veikaliem, notika pēdējie apkārtnes labiekārtošanas darbi.

 

"Rimi" pārstāvji informē, ka jaunais veikals Jēkabpils un tās apkaimes iedzīvotājiem nodrošinās 34 jaunas darbvietas.

 

Pirmais "Rimi" hipermārkets tiks atvērts rekonstruētā "Rimi" lielveikala vietā, un tas nozīmē, ka vietējiem iedzīvotājiem tiks piedāvāts krietni plašāks preču un produktu sortiments, kā arī uz vietas veikalā gatavota kulinārijas un konditorejas produkcija.

 

"Rimi" klienti tiks apkalpoti pie astoņām kasēm, un veikala darba laiks būs no plkst.8 līdz 22.

 

Linda Šaicāne, hipermārketa Rimi Jēkabpils veikala vadītāja : „Šis ir patiešām ilgi gaidīts mirklis, kad Jēkabpilī tiek atvērts pirmais Rimi hipermārkets. Jēkabpiliešiem mēs vēlamies piedāvāt tikai pašu labāko un daudzveidīgāko preču un produktu sortimentu, kas bagātinās viņu iepirkšanos kā ikdienā, tā arī svētkos. Tāpat, mums ir prieks, ka Rimi hipermārketā varam nodrošināt papildus jaunas darba vietas, kas Jēkabpils vietējiem iedzīvotājiem ir ne mazāk svarīgi. Mums ir lielisks, draudzīgs un atsaucīgs kolektīvs, un tas jaunam veikalam nozīmē ļoti daudz!”

 

Veikalā darbosies maiznīca, kurā ikviens varēs iegādāties svaigi ceptu maizi, smalkmaizītes un pīrāgus, kā arī cepumus un dažādas mīklas. Savukārt Rimi konditorejā ikviens varēs iegādāties ne tikai gardas pusdienu maltītes un desertus līdzi ņemšanai, bet arī vairāk nekā 20 veidu kūkas un tortes. Rimi hipermārkets piedāvās arī plašu zivju sortimentu, kā arī atvērtā tipa siera produkcijas stendu. Turklāt līdz ar plašo pārtikas produktu sortimentu, veikalā būs pieejamas arī mājsaimniecības preces un apģērbi kā pieaugušajiem, tā bērniem. Tāpat, hipermārketā darbosies Rimi kulinārijas, kas piedāvās plašu salātu sortimentu, kā arī uz vietas gatavotās gaļas kulināriju, tai skaitā, daudzveidīgu šašliku izlasi, no kuras ikviens varēs sev iegādāties vēlamāko un tīkamāko.

 

Jaunā Rimi hipermārketā izmantoti videi draudzīgi risinājumi, piemēram, LED prožektori, kas nodrošinās būtisku energoresursu ekonomiju iekštelpām. Rūpējoties par apkārtējo vidi, Rimi hipermārketā freona ledusskapju un saldētavu vietā produktus atdzesēs mūsdienīgas ogļskābās gāzes aukstumiekārtas.

 

Patlaban "Rimi Latvia" tīklā ir 113 trīs formātu veikali - 26 "Rimi" hipermārketi, 40 "Rimi" lielveikali un 47 zemo cenu veikali "Supernetto". "Rimi" un "Supernetto" veikali darbojas 27 Latvijas pilsētās.

 

Kā ziņots, "Rimi Latvia" apgrozījums 2013.gadā bija 672,33 miljoni eiro, kas ir par 6,6% vairāk nekā 2012.gadā, kad apgrozījums bija 630,8 miljoni eiro. Tikmēr uzņēmuma peļņa 2013.gadā sarukusi par 4,3% - no 12,73 miljoniem eiro 2012.gadā līdz 12,18 miljoniem eiro 2013.gadā.

 

Pagājušā gada finanšu datus uzņēmums vēl nav publiskojis.

 

"Rimi Latvia" ir Zviedrijas mazumtirgotāja "ICA AB" meitasuzņēmums Latvijā.

 

Raksts publicēts, izmantojot SIA Rimi Latvia vecākās sabiedrisko attiecību speciālistes Lauras Podskočijas sniegto informāciju presei.

Komentāri (0-10/18)

  • Ikra
    02.07.2018 18:25
    Kādu laiku jau darbojas... Esmu sajūsmā par Rimi Sēlija.Bija vērts gaidīt.
  • Cecce
    02.07.2018 18:23
    Dārgs veikals.....domāju Rimi pārtiku. Neprecīza apkalpošana...pārdevējas kļūdās, laiks iet, nauda zūd......mīnusss! Skaistie un kārdinošie Rimi saldie trauciņos, kā jau ierasts Latvijas standarta ražotājiem- pilni ar modificēto cieti....mhm... ķīmiju neēdam!
  • ALEX
    02.07.2018 18:23
    termināls ir ?
  • Cikinja2
    02.07.2018 18:23
    nu tad beidzot! varu braukt uz m'i'lo kurpju veikalu :D
  • Guest
    02.07.2018 18:23
    oga:
    Vai tiesam gruti kaut viena laba varda pateikt? Ir labi, ka kaut kas jauns.
    Un vienalga, kads nosaukums. Man patik. Vismaz kads atceras, ka esam bijusi Selijas novada sala.


    Vai ne? Kāpēc nevar priecāties, ka kaut kas jauns, arī darba vietas tomēr! Latviešiem nu NEKAD nebūs labi, labāk kaut ko uzkakāt otram uz galvas, nekā pateikt ko pozitīvu.
    Ja jau piesienas šim nosaukumam, tad ko teikt par Krustpils Mego, kur visa centra nosaukums ir tc Sala? :D Ne tuvu tur Salas nav! Tc Aura, nu kāda aura tur?
    Rīgā - Mols, ne tuvu mola tur nav. Turpināt??:D:D

    Cilvēki mīļie, atslābstiet, mazāk komentējiet ar negācijām, bet varbūt turieties pie principa - pasaku kaut ko labu vai nesaku neko :)
  • Guest
    02.07.2018 18:23
    Amis:
    Domājams, ka veikals tiks arī turpmāk tautā saukts par RIMI - kā līdz šim,.. kāda vēl tur Sēlija, nu diemžēl sēlija ir daļa no šīs pilsētas, Mēs gan par laimi dzīvojam Krustpilī, un mums kaut kādi tur pāķi no sēlijas pie vienas vietas tā teikt.


    Pāķi, Krustpils?? :D:D Sasmējos par šito komentāru :D:D Krustpils tagad kaut kāds "Baltezers" Jēkabpilī??:D Ir nu gan Krustpilī, atvainojiet, aprobežoti cilvēki :D
  • oga
    02.07.2018 18:23
    Vai tiesam gruti kaut viena laba varda pateikt? Ir labi, ka kaut kas jauns.
    Un vienalga, kads nosaukums. Man patik. Vismaz kads atceras, ka esam bijusi Selijas novada sala.
  • Amis
    02.07.2018 18:23
    Domājams, ka veikals tiks arī turpmāk tautā saukts par RIMI - kā līdz šim,.. kāda vēl tur Sēlija, nu diemžēl sēlija ir daļa no šīs pilsētas, Mēs gan par laimi dzīvojam Krustpilī, un mums kaut kādi tur pāķi no sēlijas pie vienas vietas tā teikt.
  • Ivucis
    02.07.2018 18:23
    Nu redzēs kā iessss galvenais lai nava kosmiskas cenas.
  • Ieva
    02.07.2018 18:23
    žēl, ka rīt izlaidumi, varētu apmeklēt toa koncertus...
12

Atstājiet komentāru