2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Konkursa komisija vērtē SIA „MK Dizains" (FOTO)

Konkursa komisija vērtē SIA „MK Dizains" (FOTO)

Šodien notika Jēkabpils uzņēmuma SIA "MK Dizains" vērtēšana prestižā Ekonomikas ministrijas un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotā konkursa „Eksporta un inovācijas balva 2014" otrajā kārtā.
 
 
Konkursa otrās kārtas žūrijas komandu veidoja vairāki eksperti no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Ekonomikas ministrijas, Latvijas Universitātes, Rīgas Tehniskās universitātes, Latvijas Dizaineru savienības, Latvijas Bankas, kā arī citām Latvijas valsts iestādēm un uzņēmumiem. Vērtēšanu vēroja arī Jēkabpils domes pārstāvji un vietējo plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.
 
 
Jau ziņots, ka prestižā Ekonomikas ministrijas un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotā konkursa „Eksporta un inovācijas balva 2014" otrajā kārtā Latgali šogad pārstāvēs divi uzņēmumi no Jēkabpils un Rēzeknes.
 
 
Konkursa otrās kārtas kategorijā „Eksportspējīgākais komersants" mazo komercsabiedrību grupā izvirzīts Jēkabpils uzņēmums SIA „MK Dizains" un tas startēs divās kategorijās – „Inovatīvākais produkts" un „Importa aizstājējprodukts". Savukārt Rēzekni pārstāvēs - SIA „Latgales stabu konstrukcijas".
 
 

Atstājiet komentāru