2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī notiek reģionālais forums "Atbalsts uzņēmējam" un "Eksporta darbnīca"

Jēkabpilī notiek reģionālais forums "Atbalsts uzņēmējam" un "Eksporta darbnīca"

Šodien un rīt Jēkabpilī notiek reģionālais forums "Atbalsts uzņēmējam" un "Eksporta darbnīca", informēja Ekonomikas ministrijā (EM).
 
Pasākumus rīkos EM, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA), Latvijas garantiju aģentūra un "Latvijas Attīstības finanšu institūcija "Altum"".
 
 
Biznesa forumā "Atbalsts uzņēmējiem" komersanti varēs uzzināt par plānoto atbalstu uzņēmējdarbības attīstībai 2014.-2020.gada Eiropas Savienības (ES) fondu plānošanas periodā. Tāpat tiks sniegta plaša informācija par pieejamajām atbalsta programmām uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai, inovāciju attīstībai un pētniecībai. Vienlaikus tiks sniegta informācija par pieejamo atbalstu inovatīviem maziem un vidējiem uzņēmumiem programmas "Horizonts 2020" ietvaros.
 
 
Savukārt LIAA organizētajā "Eksporta darbnīcā" tiks piedāvātas gan teorētiskas zināšanas, gan sniegti praktiski padomi eksporta attīstībai, gan būs iespēja iepazīties ar eksportējošu komersantu pieredzi.
 
 
"Eksporta darbnīcas" dalībniekiem būs iespēja uzzināt, kā izvēlēties produktus eksportam un kā tos sagatavot, kā izstrādāt eksporta stratēģiju, iepazīties ar niansēm saskarsmes kultūrā ar ārzemju partneriem, kā arī iegūt informāciju par daudziem citiem aktuāliem jautājumiem.
 
 
Pasākumi notiks  Krustpils novada domes telpās, Rīgas ielā 150a, Jēkabpilī.

Atstājiet komentāru