2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Bezmaksas semināri Zemgalē par atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai

Bezmaksas semināri Zemgalē par atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai

Zemgales plānošanas reģiona ES Struktūrfondu informācijas centrs 30.augustā pulksten 10 Aizkrauklē, Spīdolas ielā 2, Kultūras nama konferenču zālē un 13.septembrī Jēkabpilī, Pasta ielā 1, Jēkabpils Agrobiznesa koledžas konferenču zālē, organizē bezmaksas semināru par LR tiesisko normu piemērošanu, uzsākot uzņēmējdarbību ar ES struktūrfondu atbalstu.
 
Semināra programmā:
 
1. Saimnieciskās darbības tiesiskās formas, reģistrācija, Latvijas nodokļu likumdošana. Lektore - Inguna Leibus, Dr.oec., LLU Grāmatvedības un finanšu katedras asociētā profesore.
Kas jāzina ESF programmas „Atbalsts pašnodarbinātības un uzņēmējdarbības uzsākšanai" jeb Starta programmas dalībniekiem par saimnieciskās darbības tiesiskajām formām un to reģistrēšanas kārtību – SIA, IK, saimnieciskās darbības veicējs.
 
LR nodokļi, to veidi.
 
Kas jāzina ESF programmas „Atbalsts pašnodarbinātības un uzņēmējdarbības uzsākšanai" jeb Starta programmas dalībniekiem par mikrouzņēmuma nodokļa aprēķināšanas, deklarēšanas un maksāšanas kārtību, iedzīvotāju atvieglotā ienākuma nodokļa aprēķināšanu, fiksēto ienākuma nodokli, patentmaksu.
2. ESF programma „Atbalsts pašnodarbinātības un uzņēmējdarbības uzsākšanai" jeb Starta programma. Lektors – Edgars Mekšs, Hipotēku bankas Jēkabpils filiāles Aizdevumu daļas vadītājs.
Semināros aicināti piedalīties esošie un topošie uzņēmēji, kas plāno tuvākā vai tālākā nākotnē uzsāk uzņēmējdarbību, kā arī ikviens interesents.
 
Dalību Aizkraukles seminārā lūgums pieteikt līdz 29.augustam pulksten 16.30. Savukārt Jēkabpils seminārā - līdz 12.septembrim pulksten 16.30 pa tālruni 65207419, 28356611, vai rakstot uz e-pastu: natalija.gerasimova@zpr.gov.lv, norādot vārdu, uzvārdu, pārstāvēto institūciju, tālruni vai e-pastu, kā arī semināra norises vietu. Pieteikties var arī, izmantojot elektronisko pieteikšanās formu:
 
Aizkraukles semināram šeit
 
Jēkabpils semināram šeit
 
Tiem, kuri vēlas saņemt izdales materiālus - prezentācijas, pieteikšanās obligāta.
Septembrī līdzīgi semināri plānoti arī Jelgavā, Bauskā un Dobelē. Sekojiet informācijai mūsu mājas lapā www.esfondi.zemgale.lv, sadaļā „Semināri".

Atstājiet komentāru