2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Iedzīvotāji pauž satraukumu, ka vienā no Daugavas tilta balstiem parādījusies plaisa. Pašvaldība: Tilta drošība šobrīd nav apdraudēta

Iedzīvotāji pauž satraukumu, ka vienā no Daugavas tilta balstiem parādījusies plaisa. Pašvaldība: Tilta drošība šobrīd nav apdraudēta

Sestdienas pēcpusdienā sociālajos tīklos iedzīvotāji sāka dalīties ar foto, kurā redzama plaisa vienā no Daugavas tilta balstiem, paužot satraukumu vai tilts izturēs un vai nevajadzētu slēgt satiksmi pār tiltu vai vismaz slēgt to smagajam kravas transportam.

Jēkabpils novada pašvaldība operatīvi reaģēja uz iedzīvotāju pausto satraukumu un ir izplatījusi paziņojumu: “Ņemot vērā iedzīvotāju pausto satraukumu par Jēkabpils tilta drošību, pašvaldības izpilddirektors Uldis Skreivers informē, ka tilts ir apsekots un tiek rūpīgi uzraudzīts, ir veiktas konsultācijas ar tiltu būves speciālistiem. Tilta drošība šobrīd nav apdraudēta un iedzīvotājiem nav pamata satraukumam.”

Komentāri (0-3/3)

  • Aknīstietis
    20.01.2023 00:52
    Ziniet ne tikai Jēkabpilī upe iet no krastiem ārā. Rajona upītes tāpat slīcina iedzīvotājus, bet par tiem vismazāk galva sāp mūsu deputātiem, jo tie jau otrā šķira sanāk. Cik klerku ir prasīts, lai sakārtotu Aknīstes Susēju. Absolūtā nulle. Tie pat atbildi nevar sniegt noteiktajos termiņos, kad cilvēki oficiāli lūdz tiem palīdzību.
  • Puika
    20.01.2023 00:43
    Tik tiešām kāpēc netiek spridzinats ledus? Tikko braucu no Daugavpils, tur pat vīžņu uz Daugavas nav. Šeit vajag sagaidīt tik tālu, kad kā teicienā kad mūte jau ūdens smeļas, tad sākam kaut ko darīt. Vai pareizāk sakot neko nedarīt bet galvenais papiārēties.
  • Jēkabpilietis
    15.01.2023 15:46
    Kāpēc netiek spridzināts ledus

Atstājiet komentāru