2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Slēgts autoceļš Jēkabpils-Dunava-Ilūkste posmā pie Lašiem, pilsētas autobusi kursē apbraucot plūdu vietas

Slēgts autoceļš Jēkabpils-Dunava-Ilūkste posmā pie Lašiem, pilsētas autobusi kursē apbraucot plūdu vietas

Slēgts autoceļš Jēkabpils-Dunava-Ilūkste (V783) posmā pie Lašiem! 

Jēkabpils autobusu parks informē, ka pilsētas maršruta autobusi kursē, apbraucot applūdušos posmus savā maršrutā. Iedzīvotājiem jāņem vērā, ka autobuss var braukt pa nedaudz izmainītu maršrutu un kavēties, taču kustība pilsētas maršrutos tiek nodrošināta.

Jau ziņots, ka Saistībā ar ūdens straujo līmeņa paaugstināšanos Daugavā, vairākās ielās ir slēgta satiksme. Pļaviņu ielas posms no Viestura ielas līdz Zaļajai ielai slēgts satiksmei!

Pļaviņu ielas posms līdz Dambja ielas krustojumam slēgts satiksmei.Pļaviņu ielas posmā no Dambja ielas līdz Zaļajai ielai, no Zvejnieka ielas līdz Mežrūpnieku ielai, no Daugavkrastiem līdz Bebru ielai slēgta satiksme.

Slēgta transporta kustība Rīgas ielas posmā no Kurzemes ielas līdz Dārza ielai!

Slēgta satiksme Jēkabpilī, Brīvības ielā posmā no Vecpilsētas laukuma līdz Rūdolfa Blaumaņa ielai! Tāpat arī pašvaldības autoceļš “Skudras - Galejas – Leicāni” (Sakas salas pārgāzne) Salas pagastā slēgts satiksmei!

Kārļa Skaubīša ielas un Dārzu ielas posmi no Krasta ielas uz dambi ir slēgti satiksmei!

Lai samazinātu transportlīdzekļu plūsmu un nodrošinātu drošību gājēju kustībai, no 12.janvāra tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Jēkabpilī, Pļaviņu ielās posmā pa dambi, no Zvanītāju ielas līdz Rūdolfa Blaumaņa ielai!

Šo Pļaviņu ielas posmu ar transportlīdzekļiem varēs izmantot tikai tie Pļaviņu ielas iedzīvotāji, kuri dzīvo šajā ielas posmā!

 2023. gada 10. janvāri uz laiku slēgta kustību transportam uz pašvaldības autoceļa “Prižu Avēnija - Šaurītes” un “Dzeņi - Zeļķi”, Krustpils pagastā, Jēkabpils novadā.

Satiksmes ierobežojumi tiks atcelti, tiklīdz kritīs ūdens līmenis un ceļš būs izmantojams satiksmes kustībai.

Atstājiet komentāru