2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Lūdz palīdzību — mežā Salas pagastā izmestas 12 kannas ar nezināmas izcelsmes ķīmisku vielu!

Lūdz palīdzību — mežā Salas pagastā izmestas 12 kannas ar nezināmas izcelsmes ķīmisku vielu!

Šī gada 12. maijā Valsts vides dienests (VVD) konstatēja, ka Jēkabpils novadā, Salas pagasta mežā, netālu no autoceļa P75 (Jēkabpils – Birži), ir izmestas 12 kannas ar nezināmas izcelsmes ķīmisko vielu – informē Aija Jalinska, Valsts vides dienests sabiedrisko attiecību vadītāja.

Tiek pieļauts, ka šie atkritumi minētajā vietā novietoti nesen. VVD informē, ka šādas neapzinīgas atkritumu apsaimniekošanas rezultātā var rasties būtisks apdraudējums meža ekosistēmai, kā arī ir nodarīts zaudējums personu īpašumam.

VVD aicina atsaukties notikuma aculieciniekus, kā arī cilvēkus, kuru rīcībā ir informācija, kas norādītu uz fotogrāfijā redzamo vielu izcelsmi vai personām, kuras iesaistītas minētā pārkāpuma izdarīšanā.

Informāciju VVD aicina sniegt, zvanot uz VVD Operatīvās koordinācijas centru (OKC). OKC nodrošina VVD vienotā zvanu centra darbību – pieņem zvanus uz vienotā zvanu centra tālruni +371 26338800 (24/7), kā arī nodrošina mobilās lietotnes Vides SOS darbību – saņem un izskata iesniegtos pieteikumus.

Avots: https://www.vvd.gov.lv/

Komentāri (0-1/1)

  • Andrejs
    17.05.2022 21:20
    Visu šo uz saeimu un indēt nost visus kas iekšā

Atstājiet komentāru