2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Medīšanu ar loku varētu piekopt 30 mednieku; prognozē piedzīvojumus kāro tūristu skaita pieaugumu

Medīšanu ar loku varētu piekopt 30 mednieku; prognozē piedzīvojumus kāro tūristu skaita pieaugumu

Saeimai atļaujot medīšanu ar loku, nākotnē šo medību veidu varētu piekopt līdz pat 30% mednieku, turklāt tas ļautu piesaistīt viesmedniekus un palielināt ieņēmumus no tūrisma, prognozē mednieku organizāciju pārstāvji.

Komentāri (0-3/3)

  • Redakcija
    02.07.2018 18:15
    Paldies par ieteikumu. Bildi nomainījām.
  • Pārdomas
    02.07.2018 18:15
    Ja jau Somijā ar šīm medībām viss ir tik super - tad kādēļ kaut kādi tūristi brauks uz LV????? Interesanti kurš tad mums saeimā ir iegādājies jaunu loku un apskārtis, ka ar to medīt nedrīkst? Par nogalināšanu - nu neesmu tautā ne reizi dzirdējis ka klibu zirgu nošauj ar loku!!!!!! Un vispār - atļāva jau vienu afēru ar musļiku gaļas ražošanu(pirms kaušanas nolaiž asinis) - i kā EKSPORTS ir? Solīja tak ka būs!!! Normāla loka uzbūvēšana paša rokām izmaksās ap 20-30Ls (malu medniecībai) ar paštaisītu ieroci neviens medīt neies - sava dzīvība dārgāka! :)
  • nomainiet foto
    02.07.2018 18:15
    Neliels iebildus ir pret fotogrāfiju. Tā ir maldinoša un tai nav sakara ar medībām ar loku. Medībās ar loku netiek izmantotas tik īsas bultas, attēlā redzamā ir arbaleta bulta. Un arbalets kā rīks, joprojām bija, ir un būs aizliegto rīku sarakstā.

Atstājiet komentāru