2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Ķīnā debesīs parādās lidojoša pilsēta (VIDEO)

Ķīnā debesīs parādās lidojoša pilsēta (VIDEO)

Ķīnas Dzjansji un Fošaņas iedzīvotāji apgalvo, ka viņa debesīs redzējuši lidojušu pilsētu, un šis novērojums radījis kaismīgas diskusijas par to, kas tieši ir bijis noslēpumainais «objekts», ziņo Lielbritānijas medijs «The Telegraph».

 

Daudzi cilvēki uzskata, ka mākoņos skaidri novērojamā pilsētas ainava liecina par kaut ko pārdabisku, savukārt citi pauduši veidoli, ka viņiem kādā mīklainā veidā izdevies ielūkoties paralēlajā visumā.

 

Tikmēr laikapstākļu eksperti norāda, ka redzētais, visticamāk, bijusi optiskā ilūzija – fatamorgāna – mirāžas veids, kas liek tālumā esošiem objektiem izskatīties krietni savādāk.

 

Eksperti pauž viedokli, ka pilsētas ainavu debesīs varētu būt radījusi gaisma no pilsētas debesskrāpjiem, kas tiek atstarota, radot iespaidu, ka pilsēta lido.

 

Tikmēr konspirāciju teoriju cienītāji uzskata, ka šis varētu būt ASV Nacionālās aeronautikas un kosmosa administrācijas (NASA) izmēģinājums, lai sagatavotos nākotnē ieplānotajai Jēzus atnākšanas simulācijai, ko paredzēts īstenot ar milzīgu hologrammu palīdzību.

 

Avots: apollo.lv

 

Komentāri (0-1/1)

  • kurka
    02.07.2018 18:28
    :cry: :cry: cik bēdīgi

Atstājiet komentāru