2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Jēkabpilietis iekļūst Pasaules Tūres Play Off galda hokejā (FOTO)

Sestdien, 4,martā, Slovākijas pilsētā Nove Zamky norisinājās kārtējais Pasaules Tūres posms galda hokejā. Kā vienīgie Latvijas pārstāvji uz turnīru devās jēkabpilieši Andrejs Kuzņecovs un Kristaps Zarinieks. Pavisam sacensībās piedalījās 56 galda hokejisti no 9 valstīm - Latvija, Ukraina, Slovākija, Īrija, Čehija, Ungārija, Slovēnija, Somija, Zviedrija, informē Kristaps Zarenieks.

Visi dalībnieki pēc pasaules reitinga tikai sadalīti 4 kvalifikācijas grupās, no kurām katras labākie 6 kvalificējās 1.līgai, 7.-11.vieta 2.līgai, pārējie - 3.līgai. 

Andrejs Kuzņecovs no savas apakšgrupas kvalificējās 1.līgai, savā apakšgrupā paliekot 3.vietā, Kristaps 2.līgai ar 8.vietu apakšgrupā.
 
2.līgā Kristapam ieņemta 7.vieta, dodot 31.vietu sacensību kopvērtējumā. Andrejs kā pēdējais kvalificējās play off iekļūstot Top 16.

Play off kārtā Andrejam bija jāstājas pretī regulārā turnīra uzvarētājam, Čehijas galda hokeja līderim Patrikam Petram, kur diemžēl grūti bija atrast kādus argumentus uz uzvaru un sērijā līdz 4 uz uzvarām, zaudējums ar 0-4.

Sacensību finālā tikās abi galvenie sacensību favorīti, abi Čehijas līderi, Patriks Petrs un Michals Kobrle, kur pārāks bija Patriks Petrs, izcīnot savu otro Pasaules Tūres titulu šajā sezonā. 3.vieta - Truls Mansson (Zviedrija).

Nākamais Pasaules Tūres posms Pasaules galda hokeja tūres kalendārā paredzēts 25.martā ASV pilsētā Detroitā.

Foto: Kristaps Zarenieks

Atstājiet komentāru