2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpilī notiks Pasaules Tūres posms -"Latvia Open -2015" galda hokejā

Jēkabpilī notiks Pasaules Tūres posms -"Latvia Open -2015" galda hokejā

2015./2016.gada sezonā, Jēkabpils būs viena no Pasaules Tūres pilsētām, kad 12.septembrī, Jēkabpils Sporta namā notiks Pasaules Tūres posms - ''Latvia Open 2015", ko organizē Jēkabpils galda hokeja klubs sadarbībā ar Latvijas galda hokeja federāciju. Jēkabpilī šāda līmeņa turnīrs norisināsies pirmo reizi.
Pasaules Tūres kalendārā ir 19 posmi, kuri notiks 13 valstīs - Latvijā, Zviedrijā, Krievijā, Čehijā, Norvēģijā, Somijā, ASV, Kanādā, Slovēnijā, Šveicē, Slovākijā, Ukrainā, Vācijā.
Sacensību sākums plkst.10.00 un tā būs lieliska iespēja visas dienas garumā vērot pasaules labākos galda hokejistus, sekot līdzi aizraujošiem mačiem, un arī jebkuram pašam izmēģināt savus spēkus šajā sporta veidā.
Pasākumu atbalsta: Jēkabpils pašvaldība, Jēkabpils sporta centrs, "Torley", Radio 1, laikraksts "Brīvā Daugava", laikraksts "Jaunais Vēstnesis", žurnāls un reklāmas studija "Vērtīgs" un "Tallink", kas uzvarētājam dāvina jūras ceļojumu 4 personām maršrutā Rīga-Stokholma-Rīga. Tāpat arī pirmo četru vietu ieguvēji sadalīs savā starpā naudas prēmijas.
Galda hokejs ir salīdzinoši jauns sporta veids, kas Latvijā ienācis 2000.gadā un 2006.gadā tam Nacionālā Sporta padome ir piešķīrusi oficiālu sporta veida statusu, un šobrīd attīstās un kļūst arvien populārāks.Vairāk informācijas par sporta veidu un sacensībām var uzzināt - www.galdahokejs.lv

GaldaHokejs afisha WEB

Atstājiet komentāru