2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

Teteris: Iespējams, skatītājus gaida pārsteigums komandas sastāvā

Teteris: Iespējams, skatītājus gaida pārsteigums komandas sastāvā

Piektdien, 13. decembrī, plkst. 19.30 Jēkabpils Sporta namā, pēc smagā zaudējuma Valmierā Baltijas Basketbola līgā (BBL), BK "Jēkabpils" aizvadīs otro spēli pret igauņu komandu BK "Tarvas".

Šī būs jau otrā spēle BBL, kad abas komandas tiksies laukumā. Pirmajā izbraukuma spēlē 8. oktobrī BK "Jēkabpils" piekāpās BK "Tarvas" tikai par vienu punktu (73:74). Zaudēto spēli jēkabpiliešu galvenais treneris Edgars Teteris toreiz komentēja šādi: "Pietrūka veiksmes un aukstasinības pēdējās spēles minūtēs, pieļāvām vairākas kļūdas. Iespējams, pārāk ātri noticējām uzvarai - pretinieks mūs par to sodīja".

BK Rakveres "Tarvas" BBL ir aizvadījis piecas spēles, uzvaras gūstot divos mačos, tajā skaitā ar jēkabpiliešiem. Zaudējumi piedzīvoti pret basketbola klubiem: "Valmiera" 90:94, "Dolphins" 53:95 un "Pyrinto" 81:117.

Šobrīd "lūši" ar igauņiem A grupas tabulā atrodas vienlīdzīgā situācijā un dala piekto un sesto vietu (2/3). Pirmajā trijniekā šobrīd atrodas: 1. Pyrinto (7/1), 2. Dolphins (5/2), 3. Tallinna Kalev (2/5).

"Neesam priecīgi par zaudējumu pret BK "Valmiera", un noskaņojums komandā šobrīd nav tas labākais. Ir jāmēģina atkopties pēc zaudējumiem pēdējās divās spēles - gan fiziski, gan morāli. Jāizdara pareizie secinājumi un jāiet tālāk. Rītdien gatavs spēlēt ir Mihals Hlebovickis, taču ne uz visiem simts procentiem. Ja paspēsim nokārtot visas formalitātes, iespējams, ka skatītājus gaida pārsteigums komandas sastāvā. Taču, kamēr fakts nav noticis, konkrētaku informāciju nevaru sniegt," situāciju komandā komentēja BK "Jēkabpils" galvenais treneris Edgars Teteris.

"Mums un BK Rakveres “Tarvas” komandai ir bijis saspringts spēļu grafiks, nogurums ir gan mūsu komandai, gan viņiem. Bet tas ir normāli, spēlējot divos turnīros un kā, piemēram, Rakveres komanda - trijos turnīros. Protams, komandas sezonas laikā kaut ko maina taktiskajā zīmējumā, tāpēc šim mačam gatavojamies atsevišķi. Ir ļoti svarīgi rīt izcīnīt uzvaru. Šie divi zaudējumi pēc kārtas būs papildus motivācija, jo zaudējumu sēriju nedrīkst pagarināt. Šādos brīžos, kad komandai ir pirmās grūtības šosezon, skatītāju atbalsts ir vajadzīgs kā nekad," gaidāmo spēli komentē Edgars Teteris.

BK "Jēkabpils" rezultāti BBL pret A grupas basketbola klubiem: "Tarvas" 73:74, "Dolphins" 78:73, "Tallinna Kalev" 82:53, "Pyrinto" 80:87, "Valmiera" 67:95.

Nāc, skaties un atbalsti savējos!

Biļetes iepriekšpārdošanā uz LBL un BBL mājas spēlēm vari iegādāties Jēkabpils Sporta nama kasē katru darba dienu plkst. 10.00 - 20.00.

Ieejas maksa 1,- Ls (1,40 EUR), Ls 2,- Ls (2,80 EUR)

Spēles atkārtojumu būs iespējams skatīties sestdien, 14. decembrī, plkst. 12.00 sportacentrs.com TV vai Lattelecom interaktīvajā TV 411. kanālā.

Foto: Arvet Mägi

Atstājiet komentāru