2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

SK "Jēkabpils Lūši" ar uzvaru pār OC "Mārupe" noslēdz pirmo Nacionālās volejbola līgas apli (FOTO)

SK "Jēkabpils Lūši" ar uzvaru pār OC "Mārupe" noslēdz pirmo Nacionālās volejbola līgas apli (FOTO)

Sestdien, 27. decembrī  Jēkabpils sporta namā SK "Jēkabpils Lūši" aizvadīja Nacionālās līgas pēdējo spēli pirmajā aplī. "Jēkabpils Lūši" tikai stundu ilgā mačā izrēķinājās ar SC "Mārupe" volebolistiem, sagraujot tos ar rezultātu 3:0 (25-17,26-24,25-21). Šīs uzvaras kaldinātāji viennozīmīgi bija arī volejbola līdzjutēji, kuru skaļais atbalsts radīja diskomfortu pretiniekiem.
 
Ar šo uzvaru Sprota klubs "Jēkabpils Lūši" noslēdz pirmo apli ar dalītu trešo vietu tabulā. Nav slikti iesākumam, bet kā saka treneris Mārcis Obrumans - mums katra uzvara ir liels gandarījums, bet zaudējums - kā mācība. Mēs esam jauni un perspektīvi, mums ir ļoti ļoti daudz ko mācīties un pielikt, un lielās uzvaras vēl tikai priekšā!
 
Nākamā spēle mājās - nu jau jaunajā 2015. gada 17. janvārī plkst. 14.00 Jēkabpils sporta namā pret tabulas līderi - Aizkraukles komandu.
 
SK "Jēkabpils Lūši" atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, Jēkabpils Sporta centrs, Jēkabpils Sporta skola, "Dion Sportlab", SIA "Hektors", Sportabode.lv, "Zemzarīši AB", SIA "Mikor", SEB, SIA "Dižmežs", SIA "Woodmaster", SIA "Selko", SIA "Jēkabpils PMK", kafejnīca "Ceļavējš". Informatīvais atbalstītājs: Radio1
 
Foto: Lāsma Irša
 
Informāciju sagatavoja:
Māris Trušelis
SK "Jēkabpils Lūši" 

Atstājiet komentāru