2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jēkabpils ģimenes ārste Viktorija Grebņeva slēdz savu privātpraksi. Viņas darbības pamatteritoriju pārņem ārsts Guntis Balodis

Jēkabpils ģimenes ārste Viktorija Grebņeva slēdz savu privātpraksi. Viņas darbības pamatteritoriju pārņem ārsts Guntis Balodis

Nacionālais veselības dienests informē, ka no 1. novembra ģimenes ārste Viktorija Grebņeva izbeidz līgumattiecības ar dienestu un pie viņas reģistrētie pacienti tiks atreģistrēti. Turpmāk pacienti, kas dzīvo prakses darbības pamatteritorijā varēs pārreģistrēties pie ģimenes ārsta Gunta Baloža, kas ir prakses darbības pamatteritorijas pārņēmējs. Prakses adrese – Jēkabpilī, Viestura iela 37, tālrunis 26654527.  Savukārt pacienti, kas bija reģistrējušies pie dakteres Viktorijas Grebņevas, bet, kas dzīvo citviet, nevis prakses darbības pamatteritorijā, aicināti reģistrēties pieģimenes ārstiem, kuru prakses darbības pamatteritorijas ir atbilstoši viņu dzīvesvietai.

Ārstes pacientu sarakstā reģistrētās personas, kuru deklarētā dzīves vieta atrodas prakses darbības pamatteritorijas tiks pārreģistrētas pie ģimenes ārsta Gunta Baloža, savukārt iedzīvotājus, kuru deklarētā dzīves vieta neatrodas prakses darbības pamatteritorijā, aicinām vērsties pie ģimenes ārstiem pēc savas deklarētās dzīves vietas. Saraksts pieejams dienesta mājaslapas www.vmnvd.gov.lv sadaļā Iedzīvotājiem > Valsts apmaksāti veselības aprūpes pakalpojumi > Ģimenes ārsti >  Ģimenes ārsti atbilstoši teritorijām.

Vienoties par reģistrāciju var arī ar citu ģimenes ārstu, kuram ir līgums ar valsti par primārās veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanu un apmaksu. Lai reģistrētos ģimenes ārsta pacientu sarakstā vai pārreģistrētos, persona izmanto vienoto veselības nozares elektroniskās informācijas sistēmu vai valsts pārvaldes pakalpojumu portālu www.latvija.lv. Ja personai nav iespējas reģistrēties elektroniski, persona vēršas pie izvēlētā ģimenes ārsta un noslēdz vienošanos.

Jautājumu gadījumā aicina  sazinieties ar Nacionālā veselības dienesta Zemgales nodaļu, tālr. 63027249, e-pasta adrese: zemgale@vmnvd.gov.lv.

Atstājiet komentāru