2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Jēkabpils slimnīcu apmeklē Daudzbērnu ģimeņu apvienība (FOTO)

2022. gadā Latvijas Daudzbērnu ģimeņu apvienība ir uzsākusi jauno daudzbērnu ģimeņu apsveikšanu un informēšanu par valsts un pašvaldības atbalstu, kāds ir pieejams daudzbērnu ģimenēm. 

Projektā visa gada garumā vairāku Latvijas slimnīcu dzemdību nodaļām apvienība ar mediķu starpniecību nodos apvienības un uzņēmēju sarūpētu simbolisku dāvanu un informatīvo bukletu katrai māmiņai, kura pasaulē laiž trešo bērniņu, tā apsveicot ģimenes ar pievienošanos daudzbērnu ģimeņu saimei. 

Jēkabpils reģionālā slimnīca pirmā atsaucās šai sadarbībai un 25.janvārī biedrības dāvinājumu saņēma jau pirmās trīs daudzbērnu māmiņas, kurām Jēkabpils Dzemdību nodaļā pasaulē nākuši trešie bērniņi! 

 Nesen tapusi apvienības jaunā mājaslapa, tā vēl tiek apgūta un jaunu informāciju arvien pievieno, taču ģimenes, kas interesējas par kustību 3+ un iespēju pievienoties apvienībai, ir aicinātas meklēt informāciju un kontaktus www.kustiba3plus.lv.  
  
Latvijas Daudzbērnu ģimeņu apvienība ir Eiropas Daudzbērnu ģimeņu konfederācijas dibinātāja un dalīb-organizācija kopš 2004. gada. 

Avots: Jēkabpils reģionālā slimnīca/ facebook

Atstājiet komentāru