2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils dzīvnieku patversme no biedrības “Lūšu ķepas” saņem Ziemassvētku dāvanu (FOTO)

Biedrības “JKK Lūšu ķepas” vadītājs Aleksandrs Marjonovs, sazinoties ar Radio1.lv, informēja, ka biedrība pirms Ziemassvētkiem organizēja labdarības akciju, kurā iesaistījās organizācijas biedri un draugi un ziedoja naudu Jēkabpils dzīvnieku patversmei.

Nedēļas laikā no 14.līdz 20.decembrim tika saziedoti 1012 eiro. Aleksandrs Marjonovs sazinājās ar Jēkabpils dzīvnieku patversmes atbildīgo amatpersonu Ingūnu Avotiņu un noskaidroja, ka patversmes dzīvniekiem visvairāk nepieciešami kvalitatīvi gaļas konservi.  Sadarbībā uz uzņēmumu SIA “Bebra serviss”, kas labdarības akcijai piešķira atlaides produktiem, dzīvniekiem iegādāta gan sausā barība, gan konservi kaķiem un desa suņiem – super premium klases profesionālā barība. Daļa dzīvnieku pārtikas iegādāta arī veikalā “DEPO”. Barība par 770 eiro nopirkta no SIA “Bebra serviss” un par 240 eiro veikalā ”Depo”. 

23. decembrī “Lūšu ķepas” dāvinājumu nogādāja Jēkabpils dzīvnieku patversmei. Aleksandrs Marjonovs teic, ka 2,7 metrus garā piekabe bijusi pilna ar dzīvnieku barību.

Kopā četrkājainajiem draugiem bija sarūpēti 415 konservi - suņiem 155 un  kaķiem 260 un vēl 20 kilogrami suņu desas, kā arī 15 kilogramīgi maisi sausās barības – 4 kaķiem un 10 suņiem.
Foto: Aleksandrs Marjonovs

Atstājiet komentāru