2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpils un Pļaviņu ugunsdzēsēji glābēji pēc satiksmes negadījuma atbrīvo cietušo no automašīnas

Jēkabpils un Pļaviņu ugunsdzēsēji glābēji pēc satiksmes negadījuma atbrīvo cietušo no automašīnas

Pagājušajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma sešus izsaukumus, no tiem divus uz ugunsgrēku dzēšanu, trīs uz glābšanas darbiem un vēl viens izsaukums bija maldinājums, portāla Radio1.lv redakciju informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste. 

Plkst. 18.45 Jēkabpils un Pļaviņu ugunsdzēsēji glābēji devās uz autoceļu Rīga – Daugavpils Krustpils novadā, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Ar hidraulisko instrumentu palīdzību ugunsdzēsēji glābēji no vienas automašīnas atbrīvoja tajā iespiestu cilvēku un nodeva viņu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ugunsdzēsēji glābēji ar vinčas palīdzību vienu no automašīnām novilka no ceļa braucamās daļas, kā arī, izmantojot absorbentu, savāca uz brauktuves izlijušos šķidrumus. Ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā pabeidza plkst. 20.34. 

Naktī Jēkabpils ugunsdzēsēji glābēji devās uz Nameja ielu Jēkabpilī, kur deviņstāvu dzīvojamās mājas kāpņu telpā pastkastītē dega papīri 0,01 m2 platībā. Ugunsgrēks bija nodzēsts jau pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās.

Vakarā Vecumnieku novada Bārbeles pagastā un Tukuma novada Lestenes pagastā ugunsdzēsēji glābēji sazāgēja uz ceļa braucamās daļas nokritušu koku.

Atstājiet komentāru