2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

No 1.septembra gaidāmas izmaiņas četros autobusu maršrutos virzienā uz Jēkabpili

No 1.septembra gaidāmas izmaiņas četros autobusu maršrutos virzienā uz Jēkabpili

No otrdienas, 1.septembra, gaidāmas izmaiņas autobusu maršrutos Jēkabpils-Lone-Nereta, Jēkabpils-Sunākste, Jēkabpils-Sala un Jēkabpils-Dunava, portāla Radio1.lv redakciju informēja Autotransporta direkcijā.

Izmaiņas veiktas, lai Ošānu ciema iedzīvotāji varētu izmantot sabiedrisko transportu, kā arī saistībā ar Sunākstes skolas slēgšanu.

Izmaiņas saistītas ar esošo reisu izpildes laiku, jaunu reisu atvēršanu vai atsevišķu reisu slēgšanu, kā arī jaunu pieturu iekļaušanu kustības sarakstā. 

Ņemot vērā vērienīgās izmaiņas maršrutu tīklā, Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus pirms brauciena atkārtoti pārbaudīt aktuālo autobusa kustības sarakstu mājaslapā "www.atd.lv" sadaļā "Kustības saraksti" vai portālā "1188".

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Atstājiet komentāru