2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Informācija Radžu ūdenskrātuves apmeklētājiem un makšķerniekiem (FOTO)

Cienījamie atpūtnieki! Pie Radžu ūdenskrātuves ir ierīkotas vairākas skaistas un ērtas bezmaksas atpūtas vietas. Katrā no tām ir arī atkritumu urna. Tomēr mēs aicinām jūs savus atkritumus paņemt līdzi nevis atstāt tos urnās. Kāpēc? Tāpēc, ka jau dažas minūtēs pēc jūsu aiziešanas urnas nekavējoties izrevidē vārnas, atkritumus izmētājot visapkārt tvertnei, vēlāk vējš tos aizpūš vēl tālāk un jaukā un skaistā atpūtas vieta kļūst gaužām nepievilcīga. 

Ūdenskrātuves apsaimniekotājiem nav iespēju nepārtraukti pieskatīt un uzkopt šīs vietas, tāpēc vēlreiz lūdzam pašiem parūpēties par to, lai Mežaparka skaistums un dabas tuvums priecētu ne tikai jūs, bet arī nākamos atpūtniekus! 

Atgādinājums Mežaparka un Radžu ūdenskrātuves apmeklētājiem ar mājdzīvniekiem! Atgādinām, ka saskaņā ar Jēkabpils pilsētas saistošajiem noteikumiem par mājas dzīvnieku turēšanu Jēkabpils pilsētā, Mežaparkā un Radžu ūdenskrātuves peldvietā suns jāved pavadā. 

Atgādinājums makšķerniekiem! Atgādinām, ka saskaņā ar Jēkabpils pilsētas Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas nolikumu, visiem makšķerniekiem ir jāreģistrē lomi licences otrajā pusē pēc tur norādītās lomu uzskaites formas un licences jānodod 10 darba dienu laikā pēc licences derīguma termiņa beigām licenču iegādes vietā vai jāiemet pastkastītē pie inspektora namiņa ūdenskrātuves krastā Mežaparka ielā 7. Ja licence iegādāta interneta vietnē www.epakalpojumi.lv, sadaļā “e-Loms” minētajā termiņā jāaizpilda lomu uzskaites tabula. Jēkabpils sporta centram turpmāk ir pienākums reģistrēt personas, kas pārkāpušas nolikumā noteikto lomu uzskaites kārtību, un neizsniegt tām licenci divu gadu laikā pēc pārkāpuma konstatēšanas. Pēc makšķerēšanas, lūdzu, neatstājiet atkritumus!



Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
Jēkabpils sporta centra
sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru