2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī otrdien dzēsts Zemgalē lielākais kūlas ugunsgrēks

Jēkabpilī otrdien dzēsts Zemgalē lielākais kūlas ugunsgrēks

Pagājušajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji Zemgalē dzēsa trīs kūlas ugunsgrēkus, lielāko no tiem  - Jēkabpilī, portālu Radio1.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste.

Jēkabpilī, Madonas ielā sausā zāle degusi 1000 kvadrātmetru platībā, Jelgavā - 300 kvadrātmetru platībā un Dobelē – 600 kvadrātmetru platībā, 

Pēcpusdienā ugunsdzēsēji glābēji Meiju ceļā Jelgavā pēc ceļu satiksmes negadījuma ar absorbenta palīdzību savāca uz ceļa braucamās daļas izlijušo eļļu. 

Vakarā Jaunjelgavas novada Sērenes pagastā ugunsdzēsēji glābēji pēc ceļu satiksmes negadījuma, kā rezultātā kravas automašīna atradās grāvī, novietoja vienu cilvēku uz imobilizācijas dēļa un nogādāja līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. 

Pagājušajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma deviņus izsaukumus, no tiem trīs uz ugunsgrēku dzēšanu, četrus uz glābšanas darbiem un vēl divi izsaukumi bija maldinājums.

Atstājiet komentāru