2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpils dzīvnieku patversmē pastāvīgi atrodas ķepaiņi, kuri skumst pēc saimniekiem

Aizsācies jauns gads, un Jēkabpils dzīvnieku patversmes iemītnieki to sagaidījuši vientulībā, aiz restotajiem būriem, cerot, ka reiz ieradīsies kāds, kuram doties līdzi un kļūt par tā labāko draugu.

Diemžēl, daudzi ķepaiņi šādas cerības lolo jau mēnešiem, un pat gadiem. Ikreiz, kad kāds ierodas patversmē, katrs cenšas piesaistīt savu uzmanību kā nu prot – kaķi cēli soļo, kuplās astes pacēluši, vai tramīgi nozūd tumšā stūrī. Suņi skaļi rej, izrāda savas atlētiskās prasmes lēkšanā un skriešanā, kāds tālākā stūrī gluži vienkārši klusībā sēž un vēro atnācēju. Un ikvienam ir klusa cerība, ka šis atnācējs pamanīs tieši viņu un kļūs par tā saimnieku. Šobrīd patversmē atrodas 23 suņi un 30 kaķi. Varbūt tieši Tu vari dot mājas kādam no vientuļajiem ķepaiņiem?

Atgādinām, ka dzīvnieka izvēle ir ne tikai atbildīgs solis jūsu dzīvē, bet arī milzīga cerība dzīvniekam iegūt pastāvīgas mājas un cilvēku, kuru mīlēt un kuram uzticēties. Tāpēc šis solis nedrīkst būt mirkļa iegriba vai spontāns lēmums!

Aicinām ielūkoties Jēkabpils dzīvnieku patversmes mājas lapā www.jekabpilspatversme.lv - varbūt tieši šeit atradīsiet savas ģimenes uzticamo draugu. Iedzīvotāji dzīvniekus var adoptēt bez maksas vai par brīvi izvēlētu ziedojumu.

Jēkabpils dzīvnieku patversme atrodas Zvaigžņu ielā 1a, Jēkabpilī.

Darba laiks: No pirmdienas līdz piektdienai:  8:00 - 15:00, S.-Sv.: no 9:00 līdz 12:00

Iedzīvotājiem ir iespēja palīdzēt patversmes mīluļiem arī ziedojot:
Ziedojumu konts: LV80UNLA0009003467779, A/S SEB banka
PVN Reģ.Nr. LV45403006010

Informāciju sagatavoja:
Santa Kūlīte
SIA “Jēkabpils pakalpojumi”
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru