2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Traumotologs Kaspars Ūdris piedalās Traumatologu ortopēdu starptautiskā kongresā Maskavā

Traumatologs ortopēds Kaspars Ūdris (specializējies pleca un ceļa locītavu artroskopiskā ārstēšanā – mazinvazīvu operāciju veikšanā) pagājušajā nedēļas nogalē š.g. 30.novembrī Maskavā piedalījās Traumatologu ortopēdu starptautiskā kongresā "International Congress for trauma and orthopedic surgeons"-“Artromost2019”, kurš notiek jau devīto reizi un tā vadītājs/priešsēdētājs ir prof. Oļegs Miļeņins, liecina informācija SIA "Jēkabpils reģionālā slimnīca" profilā sociālajā vietnē Facebook.

Šogad kongress bija veltīts divām traumatoloģijas jomām: “pleca, elkoņa locītavu” un “ceļa locītavu” problēmu ārstēšana.

Kongresā ar saviem ziņojumiem un prezentācijām bija aicināti piedalīties vadošie speciālisti/eksperti no 10 dažādām valstīm, tostarp, Lietuvas dr. Viktoras Jermolaevas, Francijas, Polijas, Vācijas, Beļģijas.

Dr. K.Ūdris bija viens no augstāk minētajiem vadošajiem speciālistiem/ekspertiem un kongresa ietvaros uzstājās ar prezentāciju “My experience and difficulties of the ArthroLatarjet” - "Pieredze un sarežģījumi artroskopiskās Latarjet operācijās”. Minētā operācija ir viena no mazinvazīvajām pleca locītavas stabilizējošām operācijām, kuru veikšanā dr. K.Ūdris ir specializējies un veic arī mūsu slimnīcā.

Apsveicam dr. Kasparu Ūdri ar iegūto pieredzi, iespēju pārstāvēt arī Latvijas godu starptautiskā traumatologu ortopēdu kongresā “Artromost2019” un vēlam panākumus arī turpmāk.

Atstājiet komentāru