2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Novembrī Jēkabpils Tālākizglītības un informācijas tehnoloģiju centrs piedāvā

Novembrī Jēkabpils Tālākizglītības un informācijas tehnoloģiju centrs piedāvā

Novembrī Jēkabpils Tālākizglītības un informācijas tehnoloģiju centrs piedāvā:

21.novembrī, plkst. 11.00 5 stundu seminārs “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”

25.oktobrī 50 stundu kursi "Angļu valoda ar labām priekšzināšanām (Pre-Intermediate)". Kurss paredzēts interesentiem ar iepriekšējām angļu valodas zināšanām. Šī kursa programma ļaus sarunāties angļu valodā par visdažādākajām tēmām un uzturēt dialogus. Kursi notiek divas reizes nedēļā, vakaros. Kursu sākums 17.30.

Tradicionāli novembri uzskatām par mēnesi, kad sākam sarūpēt dāvanas Ziemassvētkiem, tāpēc piedāvājam dāvanas sarūpēt pašiem vai nu uzadot kādu jauku, siltu un noderīgu lietu saviem mīļajiem, vai apgleznot zīdu, lai izveidotu kādu jaunu aksesuāru tērpam. Aicinām 19. novembrī uz pirmo nodarbību 18 stundu kursiem "Adīšanas ABC". Kursu sākums plkst. 17.30 un 23.novembrī uz 9 stundu kursiem "Zīda apgleznošana". Kursu sākums plkst. 11.00.  

Komplektējam grupas vēl šādiem kursiem:

42 stundu kursiem "Grāmatvedības pamati". Piedāvājam grāmatvežu kursus iesācējiem, kuri kļūs par labu sākumu Jūsu karjerā. Kursu mērķis sniegt nepieciešamajā apjomā grāmatvedības zināšanas, kas ļautu, pamatojoties uz uzņēmējdarbības, grāmatvedības, nodokļu u.c. reglamentējošo likumdošanu un normatīvajiem aktiem, izprast un pārzināt grāmatvedības darba organizēšanu. Kursi notiek divas reizes nedēļā, vakaros. Kursu sākums plkst. 17.30 

50 stundu kursiem "Angļu valoda iesācējiem (ar nelielām zināšanām)". Kursos piedāvājam mācīties un uzlabot angļu valodas prasmes. Nodarbībās varēs apgūt sarunas veidošanas pamatus, praktisku komunikāciju, jaunu vārdus. Kursi notiek divas reizes nedēļā, vakaros. Kursu sākums plkst. 17.30 

42 stundu kursiem "Kaligrāfija". Kaligrāfija ir māksla skaisti un skaidri rakstīt rokrakstā. Kursos varēsiet apgūt jaunas prasmes - skaisti un izteiksmīgi rakstīt ar spalvu un tušu, rakstīt simbolus un dažādas rakstu zīmes. Kursos apgūsiet Romiešu kapitālrakstu, Gotisko rakstu, Slīprakstu, Copperplate. Kursi notiek vienu reizi nedēļā, vakarā.

Kursu noslēgumā tiek izsniegta Jēkabpils TITC Apliecība.

Aicinām pievienoties visus interesentus!

Pieteikšanās vai informācija:

Tālrunis: 652 21333; e-pasts: titc@titc.lv

Atstājiet komentāru