2024.gada 19. marts

Jāzeps

Jēkabpilī, no ēkas Jaunā ielā ugunsdzēsēji izglābj cilvēku, vēl divi evakuējas saviem spēkiem

Aculieciniece informēja Radio1.lv, ka šodien pirms pulksten diviem dienā pie mājas Jēkabpilī, Jaunajā ielā bijis vērojams ugunsdzēsēju auto, kas ieradies, skanot sirēnām. Pēc tam ieradusies ātrās palīdzības brigāde. Aculieciniece vēlājās noskaidrot, kas noticis.

Radio1.lv sazinājās ar VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecāko inspektori Viktoriju Gribusti.

Viktorija Gribuste pastāstīja, ka šodien plkst. 14.43 VUGD saņēma informāciju, ka Jēkabpilī Jaunajā ielā dzīvojamā mājā ir izveidojies sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, Jēkabpils ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu dzīvojamās mājas vienā no dzīvokļiem deg sadzīves mantas 5 m2 platībā, kā rezultātā visā ēkā izveidojās sadūmojums. No ēkas pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās evakuējās divi cilvēki, bet vienu cilvēku izglāba ugunsdzēsēji glābēji.

Aculiecinieces foto

Komentāri (0-2/2)

  • esssssss
    02.11.2019 20:51
    Ugunsdzēsēji un ātrie ir reāli redzami bildē pie mājas pie kuras tie stāv, neviens tos speciāli tur nav uzziimeejis, īstā ne īstā māja, kurā gālā, kurā mājā... tās jau detaļas, bildēja jau operatīvo transportu - ugunsdzeeseejus, ātros un tas bildees arii ir redzams...paldies Dievam, ka viss labi beidzās, ka nebija liela ugunsnelaimi, ka cilvēki dzīvi....
  • Iedzīvotāja
    02.11.2019 16:56
    Diemžēl šis foto maldina visus, liekot domāt, ka šajā mājā bija sadūmojums, lai gan īstā ēka ir īpašuma otrā galā

Atstājiet komentāru