2024.gada 19. marts

Jāzeps

SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes loceklis Andrejs Miļčevskis iesniedzis atlūgumu

SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes loceklis Andrejs Miļčevskis iesniedzis atlūgumu

28.oktobrī SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes loceklis Andrejs Miļčevskis iestādes kapitāldaļu turētājam, Jēkabpils pilsētas domes mēram Aivaram Krapam iesniedzis atlūgumu.

Sarunā ar Radio1.lv Aivars Kraps apstiprināja, ka ir saņemts Andreja Miļčevska atlūgums. Aivars Kraps sacīja, ka atlūguma saņemšana viņam zināmā mērā bijis pārsteigums. Viņš vairāk kā stundu runājies ar dakteri Miļčevski, mēģinot pārliecināt mainīt lēmumu, taču bez panākumiem, jo atlūgums no Miļčevska kunga puses bijis apdomāts un izvērts solis, tāpēc lēmums esot negrozāms. Jēkabpils mērs atlūgumu pieņēmis un akceptējis Miļčevska vēlmi pārtraukt darba attiecības no 1.novembra. Aivars Kraps sacīja, ka juristiem uzdots sākt kārtot Miļčevska atbrīvošanu no darba, jo nepieciešamas zināmas procedūras, lai no Uzņēmuma reģistra izslēgtu valdes locekli.

Jautāts par iemesliem, kāpēc no valdes aiziet Andrejs Miļčevskis, Aivars Kraps sacīja, ka pamatā ir personiska rakstura iemesli. “Andrejs Miļčevskis sevi vairāk redz kā ārstu ķirurgu ne kā vadītāju. Darbs valdē zināmā mērā ierobežo darbošanos ķirurģijā un ārsts ir izvēlējies par labu savai profesijai,” skaidroja Aivars Kraps.

Viņš sacīja, ka šobrīd vēl nav izlemts vai tiks sludināts konkurss un meklēts jauns valdes loceklis. “Atbildi gaidīšu no slimnīcas valdes. Ja viņi ar pienākumiem var tikt galā divatā, tad trešo valdes locekli nemeklēsim. Savukārt, ja tomēr tiks izlemts, ka nepieciešams trešais valdes loceklis, tad jau tuvākajā laikā tiks izsludināts konkurss.

Jau ziņots, ka Andrejs Miļčevskis darbu SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdē sāka 2018.gada 1.maijā.

Komentāri (0-1/1)

  • žubīte
    28.10.2019 17:39
    iņķeresna...

Atstājiet komentāru