2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Latvijas Sarkanā krusta Jēkabpils komiteja atgriezusies savās telpās Rīgas ielā 201 (FOTO)

Latvijas Sarkanā krusta Jēkabpils komiteja atgriezusies telpās tai piederošajā ēkā Rīgas ielā 201. Sarunā ar Radio1.lv Jēkabpils komitejas izpilddirektore Velta Ozoliņa sacīja, ka septiņu gadu laikā izdevies sakrāt līdzekļus ugunsgrēkā cietušo telpu remontam. Pagaidām gan naudas pieticis, lai atjaunotu ēkas pirmo stāvu. Savukārt otrā stāva telpu remontam līdzekļus turpinās krāt.

Atjaunotajās telpās Latvijas Sarkanā krusta Jēkabpils komiteja turpinās sniegt līdzšinējos pakalpojumus, te par draudzīgām cenām var iegādāties arī  apģērbu. Šeit var iznomāt arī dažādus palīglīdzekļus – kruķus, staiguļus, tualetes krēslus, ratiņkrēslus un gultas.

Velta Ozoliņa norāda, ka humānās palīdzības paku izdales vietas pilsētā ir divas - līdzšinējā Brīvības ielā 45 un tagad arī Rīgas ielā 201. Latvijas Sarkanā krusta Jēkabpils komitejas darba laiks ir darbdienās no pulksten 9.00 līdz 15.00. 

Jau ziņots, ka 2012.gada maijā Jēkabpilī, Rīgas ielā 201 izdega Latvijas Sarkanā Krusta ēka. Pēc ugunsgrēka izglābt izdevās ļoti maz mantu. Nelaimē tika zaudēts gandrīz viss - ziedojumi, trūcīgajiem domātās drēbes, tehnika un dokumentācija.  Ēkas pirmais stāvs izdega pilnībā, otrais stāvs - daļēji.

Atstājiet komentāru