2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

No oktobra Jēkabpilī sākas senioru deju nodarbības "Ar deju uz veselību"

No oktobra Jēkabpilī sākas senioru deju nodarbības "Ar deju uz veselību"

14.oktobrī plkst. 12.00 Jēkabpils Tautas namā seniori tiek aicināti uzlabot savu fizisko un emocionālo labsajūtu, piedaloties bezmaksas deju nodarbību ciklā “Ar deju uz veselību”. Gada izskaņas deju nodarbību sesija tiks organizēta Jēkabpils Tautas namā un, kā ierasti, tā noslēgsies ar deju vakaru, informē Jēkabpils kultūras pārvaldes projektu koordinatore Jurgita Bareika.

Projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Jēkabpilī” ietvaros, sākot no 2017.gada pilsētā, ir aizvadīti pieci deju nodarbību cikli. Katrā deju ciklā aktīvi ir darbojušies vairāk kā 30 seniori. Divu gadu laikā dalībnieku starpā ir izveidojušās ciešas draudzības. Kopumā Jēkabpils enerģiskie seniori aktīvā deju solī ir pavadījuši 90 stundas. Vēl bez deju nodarbībām, seniori kopā ar draugiem un radiem ir izdejojuši piecus deju vakarus kopā ar “Kreicburgas Ziķeriem”.

Nodarbības un noslēguma pasākums ir bez maksas, jo tiek īstenots projektā “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Jēkabpilī”. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem.

Atstājiet komentāru