2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī brīvdienās degusi pirts

Jēkabpilī brīvdienās degusi pirts

Aizvadītajās trijās diennaktīs, laika posmā no šī gada 20.septembra plkst. 6.30 līdz 23.septembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona brigāde saņēma 18 izsaukumus – sešus uz ugunsgrēku dzēšanu, deviņus uz glābšanas darbiem un vēl trīs izsaukumi bija maldinājums.

Piektdien Tukumā, Klusajā ielā, dega dārza mājiņa 6 m2 platībā. Jelgavā, Mednieku ielā, dega vieglās automašīnas motora nodalījums un salons 1 m2 platībā. 

Sestdien, plkst. 20:49, Jēkabpils ugunsdzēsēji glābēji devās uz Līko ielu Jēkabpilī, kur dega pirts. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu ēkā deg pirts telpa un starpstāvu pārsegums. Ugunsdzēsējiem glābējiem no liesmām izdevās nosargāt pārējo ēku. Kopējā degšanas platība bija 30 m2. Dzēšanas darbi noslēdzās plkst. 23:13.  

Sestdien no rīta ugunsdzēsēji glābēji devās uz Tukuma novadu, kur uz autoceļa Tukums – Kuldīga bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Ar hidraulisko instrumentu palīdzību ugunsdzēsēji glābēji no automašīnas atbrīvoja tajā iespiestu cilvēku. 

Sestdienas vakarā ugunsdzēsēji glābēji Kandavas novadā, uz autoceļa Rīga – Ventspils, pēc ceļu satiksmes negadījuma savāca uz ceļa braucamās daļas 6 m2 platībā izlijušu šķidrumu. 

Pirmdien no rīta Auces ugunsdzēsēji glābēji devās uz Auces novada Vītiņu pagastu, kur ceļa malā dega zaru kaudze 60 m2 platībā. 

Plašākai informācijai: 
Viktorija Gribuste
VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Zemgales reģionā

Atstājiet komentāru