2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī, Raiņa ielā neapsaimniekotā ēkā dzēsts degošu riepu ugunsgrēks

Jēkabpilī, Raiņa ielā neapsaimniekotā ēkā dzēsts degošu riepu ugunsgrēks

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 29.augusta plkst. 6.30 līdz 30.augusta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona brigāde saņēma četrus izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu un vēl viens izsaukums bija maldinājums.

Šorīt, plkst. 07:55, ugunsdzēsēji glābēji devās uz Jaunības ielu Kalnciemā, kur piecstāvu dzīvojamā mājā bija izveidojies sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienā no dzīvokļiem deg dīvāns 3 m2 platībā. Ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā pabeidza plkst. 08:37.

Vakar turpinājās meža ugunsgrēka dzēšanas darbi Tukuma novada Zentenes pagastā, kur dega meža zemsedze četru hektāru platībā. No VUGD puses ugunsgrēka dzēšanas darbos piedalījās Tukuma un Talsu daļas ugunsdzēsēji glābēji ar divām autocisternām un kvadriciklu. Ugunsdzēsēji glābēji nodrošināja ūdens pievešanu no divu kilometru attālās upītes un veica dzēšanas darbus. Vakarā ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā pabeidza. Par tālākām darbībām lems Valsts meža dienests. 

Jelgavā, Vēja ceļā, dega sausā zāle 200 m2 platībā. Tukuma novada Jaunsātu pagastā dega mikroautobuss 8 m2 platībā. 

Plkst. 20:38 Jēkabpils ugunsdzēsēji glābēji devās uz Raiņa ielu Jēkabpilī, kur divstāvu neapsaimniekotas ēkas pirmajā stāvā dega riepas un dēļi 6 m2 platībā.


Plašākai informācijai: 
Viktorija Gribuste
VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Zemgales reģionā

Atstājiet komentāru