2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

No šodienas var izmantot suņu pastaigu laukumu Jēkabpilī

No 21.augusta plkst.9.00 varēs sākt izmantot suņu pastaigu laukumu Jēkabpilī. Tas ierīkots pēc iedzīvotāju ierosinājumiem un par vispiemērotāko vietu izvēlēts pašvaldības īpašumā esošais zemesgabals netālu no Radžu ūdenskrātuves Neretas ielā 121,  platībā 5040 m².

Laukuma izveidošana nodrošinās suņu pastaigu novirzīšanu no ielām un pagalmiem, sakoptāku teritoriju, kā arī suņu īpašniekiem būs iespēja kvalitatīvi nodarbināt savu mīluli, ne tikai izvest ierastajās pastaigās pilsētas zaļajā zonā Jaunizveidoto suņu pastaigu laukumu varēs izmantot jebkurš, ievērojot iekšējās kārtības noteikumus, piemēram, suņiem ir jābūt čipētiem un reģistrētiem normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā, suņa saimniekiem jānodrošina, lai suņi neuzbruktu cilvēkiem vai citiem suņiem u.c.

Lūgums suņu īpašniekiem atcerēties, ka arī uz speciālo laukumu jāņem līdzi tie īpašie mazie maisiņi, lai suņiem, kas nāks uz treniņu vēlāk, būtu patīkami likt ķepu pie zemes. Tā kā netālu no suņu pastaigu laukuma ir Radžu ūdenskrātuve, jau iepriekš atgādinām un vēršam uzmanību, ka Radžu ūdenskrātuvē atvēsināšanās suņiem ir liegta– peldvietā suņi atrasties nedrīkst!

Ievērosim suņu pastaigu laukuma noteikumus un ar sapratni izturēsimies, lai katram atpūta ar savu četrkājaino mīluli būtu patīkama!

Jēkabpils pilsētas
Komunālās saimniecība nodaļas
saimniecības vadītāja
Anita Truksne

Atstājiet komentāru