2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Mazā Keita no Jēkabpils izcīna titulu “Latvijas mazā princese 2019” (FOTO)

Nacionāla līmeņa kultūras projektā “Latvijas Princese un Princis”, kas norisinājās Rēzeknē vēstniecībā “Gors”, septiņgadīgā Keita Seile no Jēkabpils ieguva galveno - “Latvijas princeses” titulu. Savukārt titula “Latvijas princis” īpašnieks ir Marks Kļaviņš no Rēzeknes.

Keitas tētis Māris Seilis stāsta, ka pasākums bija kā nometne, kas ilga četras dienas, kuru laikā dalībniekiem bija dažādas interesantas nodarbības – horeogrāfijas, fotosesijas, rotaļas un citas radošas darbošanās. Dalībnieki bija sadalīti divās vecuma grupās, Keita Seile startēja – jaunākajā.

“Mana meitiņa ieguva divus titulus “Little miss talent 2019” spēlēja vijolīti un galveno titulu “Latvijas mazā princese 2019”,” saka Māris Seilis. 

Konkursā kopumā piedalījās 20 bērni vecumā no 5 līdz 10 gadi, kas bija ieradušies no Rēzeknes, Rīgas, Ludzas, Saldus, Ķekavas, Krāslava un Jēkabpils.

Projekts bija sava veida nometne bērniem, kas vērsta uz dalībnieku vispārēju izglītošanu un talantu izkopšanu, Latgales kultūras vērtību apzināšanos un saglabāšanu, Latvijas pārstāvēšanu pasaules līmeņa konkursos. Par galvenajiem vērtēšanas kritērijiem tika uzskatīti: talants, artistiskums, iznesība un centība.

Foto: no privāta arhīva

Atstājiet komentāru