2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpils, Rīgas ielas un piegulošo ielu uzņēmumu un iestāžu ievērībai!

Jēkabpils, Rīgas ielas un piegulošo ielu uzņēmumu un iestāžu ievērībai!

Saistībā ar Nacionālo Bruņoto Spēku parādes norisi un plānoto apmeklētāju kustību pilsētā, tiks noteikti vairāki satiksmes ierobežojumi. Informējam, ka 03.05.2019. laika posmā no 8:00 līdz 22:00 un 04.05.2019. laika posmā no 6:00 līdz 16:30 tiks noteikti  būtiski satiksmes ierobežojumi posmā no Kurzemes ielas un Rīgas ielas lokveida krustojuma līdz Madonas ielas un Rīgas ielas lokveida krustojumam.

Satiksmes ierobežojumi noteiks apstāšanās un stāvēšanas aizliegumus, kā arī noteiktos laikos pilnīgu satiksmes slēgšanu.

Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina uzņēmējus savlaicīgi plānot preču piegādes, uzņēmumu darba laikus un darbinieku nokļūšanu darba vietās gan Rīgas ielā, gan arī tai pieguļošajās ielās. Spriežot, pēc citu iepriekšējo gadu parādes organizētāju pieredzes, aptuvenais parādes apmeklētāju skaits varētu sasniegt 20 000 cilvēku. 

Kā jau iepriekš informējām šī gada valsts Neatkarības atjaunošanas dienā 4.maijā Jēkabpilī, Rīgas ielā notiks Nacionālo bruņoto spēku militārā parāde. Lai iepazīstinātu ar Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem iedzīvotājus, kuriem nav iespēju apmeklēt tradicionālo valsts svētku parādi 18.novembrī Rīgā, pirms vairākiem gadiem aizsardzības nozare aizsāka jaunu tradīciju kādā no Latvijas pilsētām vai novadiem organizēt Nacionālo bruņoto spēku dienu. Papildus pievienoto vērtību parādes norisei Jēkabpilī piešķirs fakts, ka šajā dienā Latvijas armija atzīmēs savu 100.gadadienu.

Lūgums sekot līdzi aktuālajai informācijai par pasākumu un satiksmes ierobežojumiem Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv, Jēkabpils Kultūras pārvaldes mājas lapā: https://www.jkp.lv/nbs-parade/kalendars/2019-gads/ , pašvaldības sociālo tīklu kontos www.facebook.com/jekabpilslv/, www.draugiem.lv/Jekabpilslv.

Informāciju sagatavoja 
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa

Atstājiet komentāru