2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpils reģionālās slimnīcas izpilddirektors Ivars Zvīdris turpmāk strādās Rēzeknes slimnīcas valdē

Jēkabpils reģionālās slimnīcas izpilddirektors Ivars Zvīdris turpmāk strādās Rēzeknes slimnīcas valdē

Jēkabpils reģionālās slimnīcas izpilddirektors un iepriekš arī ilggadējs Jēkabpils slimnīcas vadītājs  Ivars Zvīdris turpmāk strādās Rēzeknes slimnīcas valdē.

Sarunā ar Radio1.lv viņš sacīja, ka pēdējā gada laikā, pildot savus jaunos pienākumus Jēkabpils slimnīcā, viņš izvērtējis savu iepriekšējo darbu, secinot, ko darījis pareizi, ko nepareizi, vērojis jaunās valdes darbību un nonācis pie secinājuma, ka dzīvē nepieciešamas pārmaiņas. Tāpēc arī pieteicies konkursā uz Rēzeknes slimnīcas valdes locekļa amatu. Konkurss esot veiksmīgi izturēts un paredzams, ka 5.aprīlī tiks parakstīts darba līgums ar jauno darba vietu. Ja viss notiks kā iecerēts, darbu Rēzeknes slimnīcā Ivars Zvīdris sāks no 15.aprīļa. 

Viņš pildīs Rēzeknes slimnīcas valdes otrā locekļa vietu jeb būs slimnīcas vadītāja vietnieks medicīnas jautājumos. Ivars Zvīdris piebilda, ka šajā jomā viņa zināšanas, profesionalitāte un pieredze esot vairāk piemērota, nekā pildot izpilddirektora pienākumus. Ivars Zvīdris arī atzina, ka lēmums nenācis viegli, taču pārmaiņas bijušas nepieciešamas. Viņš arī turpmāk būs jēkabpilietis, dzīves vietu mainīt negrasās, uz darbu Rēzeknē plāno izbraukāt. Ivars Zvīdris piebilda, ka viņam Rēzeknē solīts arī dienesta dzīvoklis, lai nepieciešamības gadījumā būtu naktsmājas.

Jēkabpils reģionālās slimnīcas vadība tiekoties ar vietējo mediju žurnālistiem preses konferencē apstiprināja, ka ir saņemts atlūgums no Ivara Zvīdra. Gvido Liepiņš sacīja, ka pagaidām izpilddirektora vieta slimnīcā būs vakanta, tuvākajā laikā nav paredzēts meklēt  jaunu šī amata kandidātu.

Komentāri (0-3/3)

  • Depam
    28.03.2019 09:31
    Paldies par ilggadējo ieguldījumu Jēkabpils slimnīcā, vecā kolektīva atmosfēras vairs tur nekad nebūs, Jēkabpils reģionālā slimnīca ar jauno valdi palika bez ''dvēseles''.
  • ja
    27.03.2019 20:43
    Lai veiksmīgi viss izdodās.
  • es
    27.03.2019 18:36
    Lai veicas!

Atstājiet komentāru