2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

No šodienas stājas spēkā izmaiņas ziņošanā policijai par notikumiem Jēkabpilī

No šodienas stājas spēkā izmaiņas ziņošanā policijai par notikumiem Jēkabpilī

Valsts policijas (VP) Zemgales reģionālajai pārvaldei turpinot vienotas operatīvās vadības struktūrvienības izveidi, gaidāmas izmaiņas ziņošanā par notikumiem Jēkabpilī.

No 1.marta plkst.6 ir slēgti VP Jēkabpils iecirkņa dežūrdaļas tālruņi 65202600 un 65202602, bet turpmāk informācijas saņemšanu un reaģēšanu uz notikumiem Jēkabpils iecirkņa apkalpojamajā teritorijā nodrošinās Operatīvās vadības nodaļa Jelgavā, kas ir sazvanāma pa tālruņiem 63004200, 63004202 un 67085947.

Vienlaikus tāpat kā līdz šim ziņot policijai par notikumiem var arī pa tālruņiem 110 vai 112.

Policijā sola, ka pārmaiņas neietekmēs informācijas saņemšanas, kā arī reaģēšanas ātrumu un kvalitāti. Tāpat tiek skaidrots, ka citas izmaiņas Jēkabpils iecirkņa darba organizācijā nav paredzētas.

Jau vēstīts, ka VP Zemgales reģionālajā pārvaldē tiek veidota operatīvās vadības struktūrvienība, kas nākotnē saņems visus izsaukumus uz notikumiem reģionā. Pārvaldes priekšnieks Andris Zellis iepriekš skaidroja, ka pakāpeniski struktūrvienībai plānots pieslēgt visus reģiona iecirkņus, lai spētu veiksmīgāk izvērtēt situāciju un uzlabot reaģēšanas ātrumu.
"Darbam Jelgavā esam piesaistījuši arī darbiniekus no Dobeles iecirkņa, jo mūsu mērķis ir piesaistīt pieredzējušus darbiniekus, kas orientējas notikumos," klāstīja Zellis.

Komentāri (0-1/1)

  • si si dra
    03.03.2019 14:19
    Visas reorganizācijas policijā ir pilnīgs vāks. Tas liecina, ka šai valstij spēcīga policija nav vajadzīga. Tāpēc tiesātas tiek personas par nenozīmīgiem noziegumiem un visi naudīgie svoloči spļauj virsū. Nekad nesēdēs tādi kā Lembergs, Magone, Miķelsons, Bondars uc sprāgoņas

Atstājiet komentāru