2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī, Brīvības ielas aplī trešdien aizdegās vieglā automašīna

Jēkabpilī, Brīvības ielas aplī trešdien aizdegās vieglā automašīna

Pagājušajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma sešus izsaukumus – viens uz ugunsgrēku dzēšanu, četrus uz glābšanas darbiem un viens no izsaukumiem bija maldinājumi, informē Vendija Pikše Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste.

Viņa informē, ka vakar plkst. 13.53 saņemts izsaukums uz Andreja Pormaļa ielu Jēkabpilī, kur ar atklātu liesmu dega vieglā automašīna 2m2 platībā. Plkst. 14.32 ugunsgrēks likvidēts.

Plkst. 15.37 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Brīvības bulvāri Jelgavā, kur vienstāva dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 1m2 platībā. Plkst. 16.37 ugunsgrēks likvidēts.

Vēl ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Jēkabpils novada Dunavas pagastā, kur no ceļa braucamās daļas vajadzēja novākt nolauztu koku un uz Riekstu ceļa Jelgavā, kur no septiņus metrus augsta koka vajadzēja nocelt kaķi.

Visā Latvijā pagājušajā diennaktī VUGD saņēma 24 izsaukumus, no kuriem 12 bija uz ugunsgrēku dzēšanu, 15 uz glābšanas darbiem, bet septiņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

 

Atstājiet komentāru