2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Pēcpusdiena ar Jēkabpils jauniešu domi

Pēcpusdiena ar Jēkabpils jauniešu domi

Aizvadot radošu, pasākumiem piepildītu un neaizmirstamu vasaru, Jēkabpils Jauniešu dome ir gatava nākamajai sezonai, lai nāktu klajā ar jauniem pārsteigumiem.

Šī gada 27. septembrī, plkst. 17:00 tieši Tev ir jābūt Jēkabpils Tautas nama Lielajā zālē, pasākumā “Pēcpusdiena ar Jēkabpils Jauniešu domi”!

Pēcpusdienā ar Jēkabpils jauniešu domi varēsiet uzzināt vairāk par jauniešu domes ikdienu, darbu, uzdevumiem, mērķiem, darba specifiku un darba metodēm.

Pasākuma struktūru veidos 3 bloki- sociālajos tīklos nepublicēto foto galerija no JJD darba ikdienas; JJD video projekti, to aizkadri; praktisks ieskats JJD darbībā, ideju ģenerēšanā un pasākumu veidošanā- šajā aktivitātē vēlamies iekļaut visus pasākuma apmeklētājus. Ģenerēsim jaunas, pilnīgi trakas un vēl nebijušas idejas kopā ar Jauniešu domes mentoriem, kuras, iespējams nākotnē īstenosim.

Tāpat pasākuma laikā par darbošanos JJD ar savu pieredzi dalīsies Jauniešu domes dalībnieki. Runāsim par ieguvumiem, par apgrūtinājumiem un iemesliem, kāpēc būtu jāpievienojas Jēkabpils Jauniešu domei. Ikvienam interesentam būs iespēja parunāt ar kādu Jauniešu domes biedru brīvā, nepiespiestā atmosfērā, uzdodot jautājumus.

Pirmajiem 60 apmeklētājiem-pārsteiguma balvas no JJD.

Katram jaunietim, kurš ir ieinteresēts pievienoties mūsu kolektīvam, jau oktobra pirmajā nedēļā būs iespēja doties uz Jēkabpils jauniešu domes jauno biedru atlasi.

Seko līdzi jaunākajai informācijai Jēkabpils Jauniešu domes Facebook lapā, Instagram un Twitter kontos- @jauniesudome, kā arī www.jekabpils-jauniesi.lv

Informāciju sagatavoja:

Ieva Gādmane

Jēkabpils pilsētas pašvaldības

Jaunatnes lietu speciāliste

Mob.tālr. +37125906344

ieva.gadmane@jekabpils.lv

Atstājiet komentāru