2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpils jaunieši aicināti pieteikties brīvprātīgo darbam Eiropas valstīs

Jēkabpils jaunieši aicināti pieteikties brīvprātīgo darbam Eiropas valstīs

Jēkabpils NVO Resursu centrs ir akreditēts kā organizācija, kurai ir tiesības koordinēt un nosūtīt jauniešus brīvprātīgajā darbā uz kādu no Eiropas brīvprātīgā darba (EBD) dalībvalstīm, kā arī uzņemt jauniešus no citām EBD programmā iesaistītajām valstīm.

 

Aicinām jauniešus izmantot šo iespēju un doties brīvprātīgajā darbā ārpus Latvijas. Nākošais projektu iesniegšanas termiņš ir šī gada 1.oktobris. Iesakām laicīgi plānot un meklēt savu EBD projektu, valsti. Lai pieteiktu savu kandidatūru jau tuvākajam projektu uzsaukuma termiņam, jauniešiem savu uzņemošo organizāciju vajadzētu sākt uzrunāt jūlijā/augustā. Jēkabpils NVO Resursu centrs kā nosūtošā un koordinējošā organizācija palīdzēs jauniešiem atrast savu uzņemošo organizāciju, atbilstoši jaunieša interesēm un vēlmēm. EBD ir lieliska izdevība īpaši jauniešiem, kas ieguvuši vispārizglītojošo izglītību, bet pēc skolas beigšanas vēl nav apzinājuši savus nākotnes mērķus. Brīvprātīgais darbs ir lieliska iespēja attīstīt patstāvību, nostiprināt zināšanas jau mācītā vai apgūt jaunu svešvalodu, veicināt personības izaugsmi, gūt pieredzi paša izvēlētā darbībā un iegūt draugus.


Eiropas brīvprātīgais darbs ir iespēja jauniešiem vecumā no 17 līdz 30 gadiem doties brīvprātīgajā darbā uz termiņu līdz 1 gadam kādā no Eiropas vai citā pasaules valstī.


Vairāk informācijas rakstot Lāsmai Zēbergai, Jēkabpils NVO resursu centra Brīvprātīgā darba koordinatorei uz E - pastu: bdjekabpils@inbox.lv vai zvanot: 28753332.

Lāsma Zēberga, Jēkabpils NVO resursu centra Brīvprātīgā darba koordinatore

Atstājiet komentāru