2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

18. novembrī arī uz Daugavas promenādes Jēkabpilī varēs dzirdēt svētku pasākuma tiešraidi un īpašu koncertprogrammu

18. novembrī arī uz Daugavas promenādes Jēkabpilī varēs dzirdēt svētku pasākuma tiešraidi un īpašu koncertprogrammu

18. novembrī plkst.16.00 Jēkabpilī uz Daugavas promenādes posmā no tilta līdz klosterim Radio 1 pirmo reizi uzsāks tematiskas svētku programmas, svētku pasākuma un apsveikumu translācijas. Tāda pati programma būs klausāma arī Radio 1 apraides 107.0 fm un 91,6 fm diapazonā Jēkabpils, Viesīte, Aizkraukles, Līvānu, Preiļu, Madonas apkārtnē, Varakļānos, Aglonā u.c.

Savukārt plkst.18.00 īpašās svētku programmas pārraidi nomainīs piemiņas brīža pie pieminekļa “Kritušiem par Tēviju” tiešraide, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa. Salūta laikā iedzīvotāji uz promenādes varēs baudīt tieši to pašu muzikālu noformējumu, kas tiks atskaņots pie pieminekļa. Pēc pasākuma tiešraides īpašā svētku programma uz Daugavas promenādes turpinās skanēt vēl stundu.

Šīs aktivitātes ideja ir vienot iedzīvotājus Valsts svētkos, iznest šo svētku sajūtu ārpus konkrētas pasākuma norises vietas, nodrošinot klātbūtnes sajūtu neatkarīgi no tā, vai iedzīvotājs atrodas norises vietā, savās mājās, uz Daugavas promenādes vai ārpus Jēkabpils.

Atstājiet komentāru