2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

Normunds Pastars un Anna Skaidrīte Gailīte saņems Augstākos valsts apbalvojumus

Normunds Pastars un Anna Skaidrīte Gailīte saņems Augstākos valsts apbalvojumus

25.oktobrī, Latvijas Republikas proklamēšanas 98. gadadienas priekšvakarā, Ordeņu kapituls piešķīris 62 augstākos valsts apbalvojumus - 18 Triju Zvaigžņu ordeņus, 10 Viestura ordeņus un 34 Atzinības krustus- tā vēsta informācija www.president.lv .

Atbilstoši šī gada 12.oktobrī Ordeņu kapitula pieņemtajam lēmumam, Ordeņu kapituls par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā piešķīris Viestura ordeni un ar Viestura ordeņa pirmās pakāpes (zeltītu) goda zīmi apbalvos Latvijas Republikas Zemessardzes 56.kājnieku bataljona štāba Vadības grupas bataljona virsseržantu, Jaunsardzes un informācijas centra Jaunsardzes departamenta 2.novada nodaļas jaunsargu instruktoru, štāba virsseržantu Normundu Pastaru.
Ordeņu kapituls šī gada 12.oktobrī nolēma par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā piešķirt Atzinības krusta IV šķiru un iecelt par ordeņa virsnieku sabiedrisko un kultūras darbinieci, rakstnieci un publicisti Annu Skaidrīti Gailīti.

Apbalvojumu pasniegšanas ceremonija tradicionāli notiks šī gada 18. novembrī Rīgas pilī. Likums nosaka, ka personu ar valsts apbalvojumu apbalvo Valsts prezidents saskaņā ar Ordeņu kapitula lēmumu.

Sveicam un lepojamies ar jēkabpiliešiem!


A.Sleže,
Jēkabpils pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru