2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

Veidos ekspertu komandu hidrantu pārbaudei

Veidos ekspertu komandu hidrantu pārbaudei

SIA “Jēkabpils ūdens” un valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Jēkabpils brigāde veidos kopīgu ekspertu komandu, kas pārbaudīs pilsētā esošos hidrantus.

Jēkabpils domes prikšsēdētāja vietnieks Aivars Kraps sacīja, ka hidrantu pārbaude notiks pavasarī, jo patlaban tas būtu neefektīvi. Pārbaudes laikā noskaidrot, cik hidrantu ir darba kārtībā, cik nepieciešamas salabot vai atjaunot un, cik nav pieejami, jo atrodas zem asfalta.

Jau ziņots, ka izceļoties paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkam Jēkabpilī, Zemgales ielā ugunsdzēsēji problēmas sagādāja piekļuve ūdenim, jo tuvākais hidrants ielas remonta laikā tika pārklāts ar asfaltu. Tā kā glābšanas dienesta un Jēkabpils ūdenssainiecības dienesta sniegtā informācija par hidrantu darba kārtību ir atšķirīga, proti, vieni norāda uz problēmām un situāciju, ka pilsētā liela daļa hidrantu nedarbojas vai pēc ielu remontiem atrodas zem asfalta, bet otri apgalvo, ka viss ir kārtībā un darbojas visi 500 hidranti, tika izveidota ekspertu komanda no abu iestāžu pārstāvjiem, kas dabā fiksēs reālo situāciju.

 

Saistīta ziņa: Jēkabpilī, Zemgales ielā nodeg šķūnis (FOTO) (PAPILDINĀTS) (VIDEO)

Komentāri (0-1/1)

  • žetons
    02.07.2018 18:33
    par bildi! :)

Atstājiet komentāru