2024.gada 19. maijs

Lita, Sibilla, Teika

Arī pie Kena parka jaunā tiltiņa margām tiek piestiprinātas slēdzenes (FOTO)

Arī pie Kena parka jaunā tiltiņa margām tiek piestiprinātas slēdzenes (FOTO)

Jēkabpilī, Kena parkā šovasar ekspluatācijā tika nodots atjaunots gājēju tiltiņš pār parka dīķi. Vecā tiltiņa margas bija iecienījuši jaunie pāri, kas kāzu dienā kā savas laulības simbolu šeit slēdza atslēgu slēdzenes.

Margas tika noņemtas ar visām slēdzenēm, solot, ka pašvaldība radīs risinājumu, kur tās izvietot. Risinājums joprojām vēl nav rasts, taču pie atjaunotā tiltiņa margām jau krājas jaunas slēdzenes, jo šī tradīcija jauno pāru vidū Jēkabpilī ir iesakņojusies.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības Būvniecības un komunālās saimniecības vadītāja Anita Vanaga skaidroja, ka iepriekšējā tiltiņa margas ar visām atslēgām atrodoties noliktavā. Šobrīd viena studente savā studiju darbā izstrādājot priekšlikumu, kur un kā varētu šīs atslēgas izvietot. Ja viņas iecere pašvaldībai būs pieņemama, tā tiks īstenota, ja nē – meklēšot citu risinājumu.

Komentāri (0-3/3)

  • Ideja
    02.07.2018 18:33
    Kādēļ nevar izveidot ko līdzīgu kā ir Līvānos? Skaists metāla koks, kur var slēgt klāt atslēga.. Visu var atrisināt ja tikai vēlas :)
  • sandis
    02.07.2018 18:33
    ja negribi tad ej un panem savu atslegu
  • Atslēgu karinātājA
    02.07.2018 18:33
    Tad varēja ātrāk izdomāt ,kur atslēgas karināt ! Kāpēc Dome tik ļoti ienīst savus iedzīvotājus? Apkuri neslēdz , atslēgas (kas ir sena tradīcija,) neļauj karināt , plus noņem atslēgas un glabā noliktavā, es varbūt negribu lai mana atslēga glabājas pie žurkām un krāj putekļus

Atstājiet komentāru