2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Radio1 17. dzimšanas diena – svētki visai ģimenei

Radio1 17. dzimšanas diena – svētki visai ģimenei

Tradīcijas turpinās – jau 17. gadu Jēkabpils Radio1 aicina savus draugus, klausītājus un atbalstītājus uz brīvdabas koncertu un nakts balli Krustpils saliņā, Jēkabpilī. Interesanti būs ikvienam – koncertēs pieredzes bagātas un atzītas grupas, uzstāsies jauni un daudzsološi dziedātāji, traku ballīti iegriezīs prasmīgi dīdžeji, bērnu priekam darbosies atrakcijas un valdīs nemainīgi lieliska svētku atmosfēra!

Sestdien, 4. jūlijā dzimšanas dienas svinības ar plašu un daudzveidīgu koncertu sāksies plkst. 18.00 ar “Dzintara dziesmas” finālistiem – grupas “Liepavots” uzstāšanos. Vakara gaitā uz skatuves kāps efektīgā balss tembra īpašniece Antra Stafecka, Latvijas estrādes leģenda – “Credo” un tautā iemīļotā kantrī grupa “Dakota”. Tradicionāli Radio1 parūpējas par kādu īpašu viesi, un šogad tas viennozīmīgi ir Lauris Reiniks, kurš ar savu nerimstoši dzirkstošo un pozitīvi enerģisko uzstāšanos iepriecinās kā lielos, tā mazos apmeklētājus. Ir padomāts arī par trakulīgo ballīšu mīļotājiem, un savās labākajās lomās iejutīsies nepārspējami pievilcīgie brālēni Biceps un Triceps jeb “Bermudu Divstūris”. Pēc koncerta līdz pat rīta saulei dejas spēlēs lieliskie un mums labi pazīstamie dīdžeji – Jānis Balodis, Kgee & Bechs.

Paralēli lielajai skatuvei darbosies Jēkabpils naktskluba “Cita atpūta” deju telts, kur ballītes atmosfēru kluba labākajās tradīcijās nodrošinās DJ Be I Am, DJ Eddy Berg, Mc Blazze, kā arī iespaidīgs Ilgmāra Siliņa bungu šovs un jautri specefekti: burbuļi un dūmi ar tropu smaržu.

Pasākuma sākums plkst. 18.00, ieeja no plkst. 17.00. Biļetes iepriekšpārdošanā – € 5; pasākuma dienā – € 8. Bērniem (<12 g.) vecāku pavadībā ieeja bez maksas.

Biļešu tirdzniecības vietas:
Jēkabpilī:
Krustpils kultūras namā, Rīgas ielā 212
Jēkabpils tautas namā, Vecpilsētas laukumā 3Madonā: “Tikimax”, Blaumaņa ielā 15
Līvānos: “Tikimax”, Rīgas ielā 60
Preiļos: “Tikimax”, Daugavpils ielā 42a

Pasākuma ģenerālsponsors: “Baltcom”. Atbalsta: “Aldaris”, “Selko”, “Marienbāde”, “BlueBox”, “Saule”. Informē: “Tvnet”, "Apollo.lv", “radio1.lv”, “Ceturtdiena”.

Zemāk redzamajā saitē vari pieteikties uz pasākumu un laimēt brīvbiļetes! Uz tikšanos šīs vasaras grandiozākajā dzimšanas dienas ballītē!

 

 

Atstājiet komentāru