2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Aicina palīdzēt trūcīgiem mazuļiem Jēkabpils apkārtnē

Aicina palīdzēt trūcīgiem mazuļiem Jēkabpils apkārtnē

Biedrība "Jēkabpils NVO resursu centrs" sadarbībā ar fondu "Ziedot.lv" organizē par projektā "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem!" saziedotajiem līdzekļiem iegādāto autiņbiksīšu un piena maisījuma izsniegšanu Jēkabpils un tai tuvējo novadu trūcīgajām ģimenēm ar mazuļiem līdz 2 gadu vecumam.


Lai saņemtu palīdzību jūnijā un jūlijā, jau šobrīd - līdz 29. maijam, ģimenēm, kurām nepieciešama palīdzība, jāvēršas biedrībā Jēkabpils NVO resursu centrs - Jēkabpilī, Brīvības ielā 45, 2. stāvā darba dienās no 8.30 līdz 17.00, un jāaizpilda iesniegums - anketa. Ģimenes mēnesī varēs saņemt 1 iepakojumu autiņbiksīšu un 2 iepakojumus ar piena maisījumu "Tutelli" (ja ārsts apliecina, ka bērniņam ir alerģija un nepieciešams nozīmēt citu maisījumu, tad māmiņām iesniegumam jāpievieno ārsta izziņa, un tas jānorāda anketā).


Līdzi obligāti jāņem pase un Sociālā dienesta izsniegta izziņa par trūcīgas ģimenes statusu. Palīdzību saņemt iespējams arī ģimenēm krīzes situācijā (piemēram, pēkšņa slimība ar lieliem izdevumiem par ārstēšanos u.tml. iemesli).
Jautājumu gadījumos var zvanīt 652 20097 (birojs, darba dienās) vai 29449622 vai rakstīt nvoresursi@inbox.lv . Vairāk informācijas www.ziedot.lv
Krustpils pagastā dzīvojošie var vērsties arī biedrībā "Rotanss", kas darbojas Atašienē.

Anita Sproģe, Jēkabpils NVO resursu centrs
--

Atstājiet komentāru