2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

2. maijā Jēkabpilī notiks cīņu šovs “Warriors of the Ring”

2. maijā Jēkabpilī notiks cīņu šovs “Warriors of the Ring”

Pirmoreiz Jēkabpilī jums būs iespēja vērot asu prātu, veiklību, izturību un spēku - cīņu šovā “Warriors of the Ring”. Sestdien, 2. maijā no pl. 21.00 naktsklubā “Cita atpūta” ringā tiksies ne tikai pašmāju labākie cīņu meistari, bet arī viesi - titulētie sportisti no Lietuvas.

Jūs sagaida četras spraigas un aizraujošas boksa cīņas, bet vakara galvenais duelis notiks pēc K1 noteikumiem, un tajā spēkiem mērosies līvānietis vairākkārtējs Latvijas čempions Zigmunds Rudzītis un lietuvietis Martynas Jurelė.

Vakara vadītājā lomā iejutīsies aktieris Māris Korsiets, apmeklētājus izklaides seksīgas ringa meitenes, skatītājiem būs iespēja iesaistīties spēka un veiklības pārbaudījumos, kā arī balsot par savu cīņu favorītu. Pēc cīņām turpināsies jautra un pozitīva ballīte kopā ar Radio1 dīdžeju Jāni Balodi.

Pirmās biļetes par 5 € jau ir izpirktas, šobrīd ir pieejamas biļetes par 7 €, tās varēs iegādāties piektdien, 1. maijā naktsklubā “Cita atpūta” (darba laikā no pl. 21.00 līdz 5.00). Pasākuma dienā biļešu cena būs 8 €.

Lūgums apmeklētājiem uz pasākumu ierasties laicīgi.

Pasākumu atbalsta: Latvijas Boksa Federācija, Jēkabpils pilsētas pašvaldība, viesnīca “Daugavkrasti”, Jēkabpils Gaļas nams, StrongHands.eu, Paulaner, kā arī Radio1 un Mūzikas Video kanāls. Afterparty ballīti atbalsta: “Captain Morgan”.

Tiekamies sestdien, 2. maijā cīņu šovā “Warriors of the Ring” naktsklubā “Cita atpūta”!

Vairāk informācijas: warriors.lv

Atstājiet komentāru