2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Rites pagastā glābēji pēc satiksmes negadījuma no grāvī avarējuša auto atbrīvo cilvēku

Rites pagastā glābēji pēc satiksmes negadījuma no grāvī avarējuša auto atbrīvo cilvēku

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Austrumzemgales iecirkņa jautājumos Rūta Strautniece informē, ka svētdienas vakarā Rites pagastā satiksmes negadījumā cietis cilvēks.

29. oktobrī īsi pirms pulksten 22.00 Jēkabpils novadā, Rites pagastā uz autoceļa Vecumnieki – Nereta – Subate kāds 1989. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “BMW”, neizvēlējās atbilstošu braukšanas ātrumu atbilstoši transportlīdzekļa būtībai un meteoroloģiskajiem apstākļiem, kā dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas vadītājs, kurš tika nogādāts medicīnas iestādē. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

VUGD pārstāve Viktorija Gribuste informē, ka svētdien desmitos vakarā ugunsdzēsēji glābēji devās uz Jēkabpils novada Rites pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums, kura rezultātā vieglā automašīna atradās grāvī uz sāniem. Ugunsdzēsēji glābēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību atbrīvoja cilvēku, kuru pēc tam izcēla no automašīnas un nodeva ātrās palīdzības mediķiem. Pēc tam automašīna tika atgāzta uz riteņiem.

Atstājiet komentāru