2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpils novadā policija aiztur vairākus dzērājšoferus

Jēkabpils novadā policija aiztur vairākus dzērājšoferus

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Zemgales reģiona pārvaldes jautājumos Rūta Strautniece informē, ka pagājušās nedēļas nogalē un brīvdienās pieķerti vairāki dzērājšoferi, kā arī sākts kriminālprocess par īpašuma bojāšanu.

15. septembrī īsi pēc pulksten 13.00 Jēkabpils novadā, Viesītē kāds 1979. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Volkswagen”, būdams 3,58 promiles lielā alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess. Dzērājšoferi aizturēja J;ekabpils novada pašvaldības policiju, lietu tālāk nododot Valsts policijai.
 
17. septembrī neilgi pēc pulksten 09.00 Jēkabpilī kāds 1980. gadā dzimis vīrietis kāda veikala stāvlaukumā vadīja automašīnu “BMW”, būdams 2,34 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.
 
17. septembrī pulksten 08.40 Jēkabpils novadā, Salas pagastā pa autoceļu Aizkraukle – Jēkabpils kāds 1971. gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 2,49 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process un piemērots naudas sods 170 eiro apmērā.

16. septembrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī kāda 1983. gadā dzimuša vīrieša dzīves vietai izsisti loga stikli. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru